RealityCheats Forum Öneri [Link Denetim Moderasyonu]

nick_rc

İlk renk Kara! 🖤
Legend Member
Konular
98
(Konuyu https://realitycheats.com/forums/gorusleriniz-ve-onerileriniz.5/
kategorisinde açmam gerekiyordu ancak o kategoriye ne konu açılabiliyor ne de o kategorideki konulara mesaj yazılabiliyor)

Merhaba değerli RealityCheats yetkili ekibi,
Forumda bulunan Link içeren içeriklerin paylaşılmasının "Moderatör Onayı"na düşmesi ve denetlenmesi olayı için bir önerim olacak.Bu önerim, hem link içeren bazı içeriklerin daha hızlı paylaşılmasını sağlamış olur, hem de yetkililerin daha az içerik ile daha hızlı denetim sağlamış olur.
Moderatör Onayı" Süreci ve Amacımız Nedir?
Forumumuzda paylaşılan içerikleri takip etmek, spam/flood, kötüye kullanım veya zararlı dosya paylaşımını
engellemek amacıyla pasif üyelerin mesajları ve her hangi bir üyenin içeriğinde linkleri yetkili onayına tabi tutulmaktadır.
Önerim şu:
Link içeren paylaşımların içerisinde eğer ki yalnızca RealityCheats linkleri -RC yönlendirme linkleri dışında- (Konu,profil, kategori vb.) içeriyorsa "Moderatör Onayı"na düşmemesi...
Bu sayede bu tür konu ve içerikler onaya düşmemiş olur ve böylece yetkililerin işini daha hızlı gerçekleştirmesi sağlanır.

Son düzenleme:

Osderda

>.....
Admin
Konular
49
Web sitesi
osderdadev.com
Değerli üyemiz nick_rc,
Bu öneriniz için teşekkürler, öneriniz güzel ama bir üye sayfa içeriğinde ki tüm metinleri kopyalayıp mesaj yazarsa bu bizim onayımıza düşmemesi demek. Yani yanıltıcı veya spam mesajların artmasına neden olabilir. iyi forumlar.
Bu tarz manyaklar gibi:1679161561940.png

Selyk

Prince Of Darkness
Moderator
Konular
81
Öneriniz için teşekkürler. Ayrıca, bahsettiğiniz kategoriye konu açma sorununu düzelteceğiz iyi forumlar.

nick_rc

İlk renk Kara! 🖤
Legend Member
Konular
98
Değerli üyemiz nick_rc,
Bu öneriniz için teşekkürler, öneriniz güzel ama bir üye sayfa içeriğinde ki tüm metinleri kopyalayıp mesaj yazarsa bu bizim onayımıza düşmemesi demek. Yani yanıltıcı veya spam mesajların artmasına neden olabilir. iyi forumlar.
Bu tarz manyaklar gibi:Ekli dosyayı görüntüle 22473
Hocam örneğe baktığımda malum bölgemle güldüm :lool::monke: ve sizi haklı bulmakla beraber bu fikrimden vazgeçtim :)