RealityCheats yüzünden banlandım

metehanakdmr

Confirmed Memb.
Konular
1
RealityCheats yüzünden valoranttan banlandım cihaz banı yedim hile kullanmama rağmen sadece programını indirdim valo sınırsız ban attı şimdide ip ban attılar hiçbir şekilde giremiyorum bide reultycheatin hiçbir spooferi çalışmıyor iyi günler

ChypeRR

Confirmed Memb.
Konular
1
kardesim belli edersen banlanırsın bunun kuralı budur başkası yuzunden banlanma ihtimalin 1

gokturk1912

Confirmed Memb.
Konular
3
hile kulanırken admalr sana hiç bir şekilde ban atılmıyor demediki hemde kulanmayı bilmiyorsna kulanma siteyi kötüşlemeye hakkın yok

Norah

bang!
Legend Member
Konular
57
Dingil Sen Super Member Olmadan Valoya Erişemessin Ztn Loader Attack Yapmamış Neyin Kafası Bu .

xShinexy

Confirmed Memb.
yukardaki arkadaşın biride söylemiş ama ginede söylemek istedim harbiden hile kullanmak kendi tercihin ve aklını kullanman lazım valorantın securitysi yüksek yan hesaptada olsa açmam yani ama lol wolftü gibi oyunlarda açarım kafana silah zoruyla dayamadılar hileyi kullan diye

heoldas

Super Member
Konular
3
hileyi inidiriken bütün sorumluluğu üstleniyorsun kimse sana %100 bansız demedi kullanmayı bilmiyorsun niye indiriyorsun

UcanKayısı

Confirmed Memb.
Konular
1
kanka hile sitesinde her zaman böyle bu kurall vardır hileyi kullanırken sorumluluk size aitir bu kurall her zaman geçerlidir.