E ErenDİrOnunAdı Confirmed Memb. Katılım 16 Nis 2021 Konular 6 Mesajlar 89 Çözümler 1 Tepkime puanı 5 25 Ocak 2026 #1 böyle hata veriyor çözümünü arattım da bulamadım forumda varmı tam bilmiyorum ama yardımcı olurmusunuz Ekli dosyalar Ekran görüntüsü 2026-01-25 233428.png 16.7 KB · Görüntüleme: 16
böyle hata veriyor çözümünü arattım da bulamadım forumda varmı tam bilmiyorum ama yardımcı olurmusunuz
Osderda >..... Admin Katılım 19 Eyl 2019 Konular 49 Mesajlar 3,353 Çözümler 841 Tepkime puanı 7,333 Konum X399+WF3 Kadıköy, İstanbul Web sitesi osderdadev.com 26 Ocak 2026 #2 Cmd yönetici başlatın bu kodları teker teker yapıştırıp bilgisayarını yeniden başlatın hileyi tekrar deneyin: Bash: dism /online /disable-feature /featurename:VirtualMachinePlatform /norestart dism /online /disable-feature /featurename:HypervisorPlatform /norestart dism /online /disable-feature /featurename:Microsoft-Windows-Subsystem-Linux /norestart Oyla 1 Downvote
Cmd yönetici başlatın bu kodları teker teker yapıştırıp bilgisayarını yeniden başlatın hileyi tekrar deneyin: Bash: dism /online /disable-feature /featurename:VirtualMachinePlatform /norestart dism /online /disable-feature /featurename:HypervisorPlatform /norestart dism /online /disable-feature /featurename:Microsoft-Windows-Subsystem-Linux /norestart