RealUI CoinMiner Trojan sorunu

LariesWq_

Confirmed Memb.
Konular
3
Merhaba arkadaşlar. Admin görürse sevinirim. Uzun süre ardından RealUI'a geri döndüm. Pc sorunları nedeniyle bir süre oyun oynayamadım. Fakat RealUI'ı kurmaya çalıştığımda RAR kurmadı. Çalıştırılamaz hatası verdi. Defender'a gidip baktığımda CoinMiner Trojan yazdığını gördüm. Daha sonra kaldırdım. Yani admin arkadaşlar RealUI bilgisayarımda Mining'mi yapacak ? Yaparsa kazanır baya 3080 var pc de xD. Trojan ve CoinMiner Virüsünün gerçek olup olmadığını söylermisiniz. Önceden GameHackTool veya HackTool yazıyordu o yüzden endişelenmiyordum. Fakat şimdi içimde bir kuşku oluştu.

Çözüm
Merhaba LariesWq_,
Endişenizi anlıyorum, kimse bilgisayarına virüs kurulmasını istemez. RealUI Loader tamamen güvenli hile yükleyicisidir. Her hangi bir casus yazılım veya mining tool'u bulunmadığını temin edebilirim.
RealUI Loader'ı binlerce üyemiz kullanmakta, yüz binlerce üyemiz indirip kurmuştur ve içinde herhangi bir casus yazılım veya madencilik olayı bulunmamaktadır. Eğer işlemciniz zayıf ise, RealUI Loader çalışırken CPU kullanımı artabilir ve Windows Defender madencilik olarak algılayabilir. Bunun sebebi, RealUI Loader'ın anti tersine mühendislik ve koruma sistemlerimizin çalışmasıdır, bu da işlemci yükünü artırabilir. Arayüzümüz OpenGL desteği ile...

Percei

Super Member
Konular
2
vürüs kesinlikle yok
güzel yazılım
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

dostum çoğu hilede virus olarak gösteriyor 200 binin üstünde kullanıcı var RealUI de tavsiye ederim
hile zaten göstermesi normal
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

virüs göstermesi normal o kadar hile
cok doğru