RealUI CoinMiner Trojan sorunu

LariesWq_

Confirmed Memb.
Konular
3
Merhaba arkadaşlar. Admin görürse sevinirim. Uzun süre ardından RealUI'a geri döndüm. Pc sorunları nedeniyle bir süre oyun oynayamadım. Fakat RealUI'ı kurmaya çalıştığımda RAR kurmadı. Çalıştırılamaz hatası verdi. Defender'a gidip baktığımda CoinMiner Trojan yazdığını gördüm. Daha sonra kaldırdım. Yani admin arkadaşlar RealUI bilgisayarımda Mining'mi yapacak ? Yaparsa kazanır baya 3080 var pc de xD. Trojan ve CoinMiner Virüsünün gerçek olup olmadığını söylermisiniz. Önceden GameHackTool veya HackTool yazıyordu o yüzden endişelenmiyordum. Fakat şimdi içimde bir kuşku oluştu.

Çözüm
Merhaba LariesWq_,
Endişenizi anlıyorum, kimse bilgisayarına virüs kurulmasını istemez. RealUI Loader tamamen güvenli hile yükleyicisidir. Her hangi bir casus yazılım veya mining tool'u bulunmadığını temin edebilirim.
RealUI Loader'ı binlerce üyemiz kullanmakta, yüz binlerce üyemiz indirip kurmuştur ve içinde herhangi bir casus yazılım veya madencilik olayı bulunmamaktadır. Eğer işlemciniz zayıf ise, RealUI Loader çalışırken CPU kullanımı artabilir ve Windows Defender madencilik olarak algılayabilir. Bunun sebebi, RealUI Loader'ın anti tersine mühendislik ve koruma sistemlerimizin çalışmasıdır, bu da işlemci yükünü artırabilir. Arayüzümüz OpenGL desteği ile...

SaidElvan

Beni karşında bulan dağken bana bakınca bağ olur
Confirmed Memb.
Konular
9
dostum o olay gamerhacktoolsdan dolayı oyuzden olmuyo

Lord Shadow

Only Shadow
Legend Member
Konular
22
Merhaba RealUI içinde bissürü oyunun hilesini barındıran bir programdır yani virüs totalda trojan diye göstermesi nomal diğer hilelerdede aynısını yapıcaktır
hiç bir hile programlarına virüs yok diyemez ve diğer hilelere göre daha az tehdit bulunmaktadır ve buna ayrıncalıkla sayfayı aşağı indirirseniz 250,000 kullanıcının kullanığını görüceksinizdir

CL43X

Ultra Member
Konular
26
3. parti yazılım olduğu için doğaldır ama 200binin üstünde kullanıcısı var toplamda gayet rahatça kullanabilirsiniz

Ectorlott

Active Member
dostum çoğu hilede virus olarak gösteriyor 200 binin üstünde kullanıcı var RealUI de tavsiye ederim

Osderda

>.....
Admin
Konular
50
Web sitesi
osderdadev.com
Merhaba LariesWq_,
Endişenizi anlıyorum, kimse bilgisayarına virüs kurulmasını istemez. RealUI Loader tamamen güvenli hile yükleyicisidir. Her hangi bir casus yazılım veya mining tool'u bulunmadığını temin edebilirim.
RealUI Loader'ı binlerce üyemiz kullanmakta, yüz binlerce üyemiz indirip kurmuştur ve içinde herhangi bir casus yazılım veya madencilik olayı bulunmamaktadır. Eğer işlemciniz zayıf ise, RealUI Loader çalışırken CPU kullanımı artabilir ve Windows Defender madencilik olarak algılayabilir. Bunun sebebi, RealUI Loader'ın anti tersine mühendislik ve koruma sistemlerimizin çalışmasıdır, bu da işlemci yükünü artırabilir. Arayüzümüz OpenGL desteği ile çalışır ve RealUI Loader da siz dolaşımdayken GPU kullanımı max %5 artabilir. Ancak, RealUI Loader'ı kapattığınızda bu durum sona erer. Forumumuzda ki üyeleri güvende tutmak için elimizden geleni yapmaktayız ve "virüs" şüpheniz olmamasını istiyoruz. Diğer forumlardan daha güvenli olduğumuza temin edebilirim. İyi forumlar dileriz.

Çözüm