RealUI Loader Yüzünden Hwid Ban Yedim

YGHTCOYG

Super Member
Konular
1
Valorant Ve Fortnitede hile açmama rağmen RealUI den dolayı hwid yedim bu bug eskiden yoktu gördüğüme göre güncelleme gelmiş bu bug kalktımı acaba bilgisi olan varmı ona göre RealUI indirim Fortnite Hwid Spoofer Kullanacağım .

eren171

Member
bende yedim hile açmama ramen sadce yüklü diye hile kulanıyorum zaneti oyun kalıcı ban atı

YGHTCOYG

Super Member
Konular
1
arka planda açıksa kapat
Açık değildi
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

valorantta yemen normal bir durumama oc de valoyu sildim farklı bir oyunda hile yaptım sonra realUI yi sşldim öyle valorantı geri yükledim
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

valorantta yemen normal bir durum
Fortniteden yermiyim valoyu zaten silecem artık

Ü

Üye silindi 43636

içinde bu oyunların hilesini barındırıyorsa ve bunlar free oldukları için detected olmaları daha kolay bu sebeple yemişsindir bilgisayarında böyle yazılımlar barındırmaman gerek fornite için kolay ama aynısını valorant için söyleyemem

YGHTCOYG

Super Member
Konular
1
içinde bu oyunların hilesini barındırıyorsa ve bunlar free oldukları için detected olmaları daha kolay bu sebeple yemişsindir bilgisayarında böyle yazılımlar barındırmaman gerek fornite için kolay ama aynısını valorant için söyleyemem
Kk fotnite hilesi yoktu zaten diğer yanıtlarda bahseddiğim gibi bu spooferi kullanırkende ban yememek için ne yapmam lazım