Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
son güncellemeden sonra loader ı açamadım host dosyam temiz anti virüs kapalı güncellemeden önce açılıyordu ama güncelleme yaptıkdan sonra açamadım kaldırıp siteden yeniden indirdim yine açılmadı yardım edebilirmisiniz
-Windows defender ve farklı bir virüs programı kullanıyor iseniz devre dışı bırakıldığından emin olun.
-Host yemiş olabilirsiniz TIKLAYönetici olarak çalıştırın.
-www.realui.org üzerinden loader`ı tekrar indirip kurun.
-Windows defender ve farklı bir virüs programı kullanıyor iseniz devre dışı bırakıldığından emin olun.
-Host yemiş olabilirsiniz TIKLAYönetici olarak çalıştırın.
-www.realui.org üzerinden loader`ı tekrar indirip kurun.
bunu yaptım işe yaramadı anti virüs programım kapalı zaten açık olsa host temizleme yi silerdi real ui görev yöneticisinde açılmış gözüküyor tekrar tıkladığımda realui is alredy open yazısı çıkıyor ama erişemiyorum ekranıma gelmiyor
bunu yaptım işe yaramadı anti virüs programım kapalı zaten açık olsa host temizleme yi silerdi real ui görev yöneticisinde açılmış gözüküyor tekrar tıkladığımda realui is alredy open yazısı çıkıyor ama erişemiyorum ekranıma gelmiyor