realuı'e vanguard ban atarmı

paradoxie

Mustafa Kemal Atatürk Saygı ve Özlemle
Super Member
Konular
5
arkadaslar gecen sene csgo hilesi kullanırken full + full valıorant hesabım ban yemişti realuiden kaynaklı oldugunu düşünüyorum sizce realui vanguardı tetiklemiş olabilirmi?

Syrox342

Active Member
Konular
1
Vanguard direk herseyi izliyor bide üstüne çekirdek islemcenin üstünde çalısıp bütün sistem haklarında yetkisi var yapadabilir kapalı yazılım bide vanguard nolur nolmaz bence oyun açıkken kullanma yada vanguard servisten durdur

Alifby1

Confirmed Memb.
Konular
1
of ya bende oy üzden kasıyordum varya vall hack yazıyordu ban yemişim açılır zannediyorudm

WaQuEs

Confirmed Memb.
Konular
8
kanka benimde 7k yatırdığım immo hesabım kalıcı banlandı arkada açık kalmış ui cs için kullanıyordum bende unutmuşum ban yedim arka planda dikkat edin açık bırakmayın vanguard direk yakalıyor

Syrox342

Active Member
Konular
1
Dikkatli Olmak gerekir sonuçta sistem üzerinde çalısan bir uygulama bide üstüne yönetici olarak çalısıyor sistemdeki dosyalarla oynayabilir

onka321

Member
bu tum hile acmak isteyenlere gelsin valoranttin vanguardindan korkmayin ben hile actim evet ban yedim ama biraz olsun maddi durumun varsa ac vanguard zaten kotu cok abartiliyor ben acan biri olarak diyorum rapor yemedigin surece hicbirsey olmaz demiyorum ama birsey olmaz zaten tek tikla spoof yaparsin banin acilir bide cok merak ediliyor kendi bilgisiyarinizda ne turlu ban yerseniz yiyin valorant icin diyorum bilgisiyarda onceden girdiginiz hesaplar ban yemez ana hesapta oynamayin 0 hesap acip gmaili dogrulayin cunku gmail dogrulamak hesap guvenligini arttirir korkmayin hileyi yapistirin baba hile onerisi felan yaparim kendi kullandigim hileleri felan soyliyebilirim akliniza soru takilirsa discord : sagopa_kajmer45