wanjars Super Member Katılım 1 Şub 2021 Konular 13 Mesajlar 190 Tepkime puanı 9 Konum Dünya 17 Şub 2022 #1 Merhaba windows+r yani çalıştır recent yazınca erişilemiyor hatası alıyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa konuya yazarsa sevinirim.
Merhaba windows+r yani çalıştır recent yazınca erişilemiyor hatası alıyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa konuya yazarsa sevinirim.
P promete26tr Active Member Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 27 Tepkime puanı 2 17 Şub 2022 #2 Realui yi yada başka bir forumun loaderini daha önce açtıysan ondandır en temiz çözümü windowsu sıfırlamak. Detaylı çözüm yolunu bilmiyorum Oyla 0 Downvote
Realui yi yada başka bir forumun loaderini daha önce açtıysan ondandır en temiz çözümü windowsu sıfırlamak. Detaylı çözüm yolunu bilmiyorum
wanjars Super Member Katılım 1 Şub 2021 Konular 13 Mesajlar 190 Tepkime puanı 9 Konum Dünya 17 Şub 2022 #3 promete26tr' Alıntı: Realui yi yada başka bir forumun loaderini daha önce açtıysan ondandır en temiz çözümü windowsu sıfırlamak. Detaylı çözüm yolunu bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Bende sıfırlamak isterim fakat içinde yüksek gb li oyunlar ve dosyalar var bunları geri yüklemek ömrümden 10 yıl götürür Oyla 0 Downvote
promete26tr' Alıntı: Realui yi yada başka bir forumun loaderini daha önce açtıysan ondandır en temiz çözümü windowsu sıfırlamak. Detaylı çözüm yolunu bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Bende sıfırlamak isterim fakat içinde yüksek gb li oyunlar ve dosyalar var bunları geri yüklemek ömrümden 10 yıl götürür
Japa2022 Banned Member Katılım 15 Şub 2022 Mesajlar 144 Tepkime puanı 2 17 Şub 2022 #4 Eu queria entender. Boa sorte Oyla 0 Downvote
wanjars Super Member Katılım 1 Şub 2021 Konular 13 Mesajlar 190 Tepkime puanı 9 Konum Dünya 17 Şub 2022 #5 Japa2022' Alıntı: Eu queria entender. Boa sorte Genişletmek için tıkla ... Obrigado Oyla 0 Downvote
Tao Hacı Yatmaz Banned Member Katılım 2 Şub 2020 Konular 114 Mesajlar 1,923 Çözümler 3 Tepkime puanı 1,203 Konum Tahiti Web sitesi realitycheats.com 22 Eki 2022 #6 Güvenlik sekmesine gidip dosya sahibine oturum açarken yazan ismi girin. Yani dosyaya sağ tıklayın özelliklere girin. Buradan gelişmişe basıp buraya gelin ve sahibi yazan kısmı ayarlayın. Yukarıda bahsetmiş olduğum adımları harfiyen adım adım uygularsanız sorununuz büyük bir ihtimal çözülecektir. @wanjars Oyla 0 Downvote
Güvenlik sekmesine gidip dosya sahibine oturum açarken yazan ismi girin. Yani dosyaya sağ tıklayın özelliklere girin. Buradan gelişmişe basıp buraya gelin ve sahibi yazan kısmı ayarlayın. Yukarıda bahsetmiş olduğum adımları harfiyen adım adım uygularsanız sorununuz büyük bir ihtimal çözülecektir. @wanjars