rockstar games hesabım çalındı çok üzgünüm yardım edin lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emmi27

Yokuşu Çıkmak Zor Ama Manzara Yüksekten Seyredilir
Ultra Member
Konular
69
Rockstar games hesabım çalındı. Hesabıma ne zamandan beri giriş yapmaya çalışıyordum? Şifre yanlış diyordu. Şifreyi yenile yaptığım zaman ise kod gelmiyordu. Sonra mailime en son gelen rockstar mailine baktım ki bir baktım mailim değişmiş. Birisi mail adresimi Şu adrese değişmiş ''[email protected]'' Çok üzüldüm çünkü hesabımla çok fazla emek vardı. Hesabımın ilk mailini ve şifresini biliyorum. Nasıl? Hesabımı geri alabilirim, lütfen en kısa sürede yardım edin. Oyun oynayamıyorum.

Literary

Member
geçmiş olsun rockstara mail atsan çok hızlıca kurtarabilirsin yüksek ihtimal eğer eski mail hala sende ise

Selyk

Prince Of Darkness
Moderator
Konular
81
Destek sistemine girin ve altta verdiğim yolu izleyerek ticket gönderin, sorununuzu İngilizce yazmayı unutmayın.
Sosical Club > Cant't Login > Compromised Account
https://support.rockstargames.com

Çözüm

emmi27

Yokuşu Çıkmak Zor Ama Manzara Yüksekten Seyredilir
Ultra Member
Konular
69
geçmiş olsun rockstara mail atsan çok hızlıca kurtarabilirsin yüksek ihtimal eğer eski mail hala sende ise
Bu olay çok fazla yaşanıyor rockstarda büyük bir açık var jerkezin jesapları çalınıyor herkez çift doğrulama açsın eğer varsa bilmiyorum bende knk eski mail var ana mailin zaten yavşak maşlimi değişmiş çalan hırsız inşALLAH alabilirim

Knull

404
Legend Member
Konular
103
Böyle bir durum benim de başıma gelmişti, sana gelen mail de şöyle bir şey yazması lazım bu işlemi yapmadıysanız tıklayın gibisinden oradan direkt olarak geri alabiliyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...