RUST HWİD SPOOFER ÇALIŞMIYOR

cromneyup

Member
Konular
1
Rustta hwid spoofer çalışmıyor

SMEP bypass(c)​

gibi bir hata veriyor nasıl düzeltebilirim

zlpowerlines

Confirmed Memb.
Konular
5
Rcnin eski spooferi çalışıyordu rustta.Rc spooferi updateden sonra eacta çalışmıyor artık.Parayla almalısın dostum.

Rico

Hayatımı sadece ben değiştirebilirim
Ultra Member
Konular
86
Bu çok eski bir konu şuanki spooferimiz EAC oyunlarında böyle bir hata vermemektedir.

zlpowerlines

Confirmed Memb.
Konular
5
Bu çok eski bir konu şuanki spooferimiz EAC oyunlarında böyle bir hata vermemektedir.
Veriyor arkadaşın aldığı hatanın aynısını alıyorum.Bilgisayar ile alakası yok rcnin eski spooferi çalışıyordu güncellendikten sonra smtp bypass tarzında bir hata alıyoruz.Mecbur parayla aldım spooferi.

REDLUX

Banned Member
Konular
3
Veriyor arkadaşın aldığı hatanın aynısını alıyorum.Bilgisayar ile alakası yok rcnin eski spooferi çalışıyordu güncellendikten sonra smtp bypass tarzında bir hata alıyoruz.Mecbur parayla aldım spooferi.
Anlık olarak loader üzerindeki spoofer sorunsuz çalışıyor konu sahıbnın dedıgı hatayı bende alıyordum eskıden anlık olarak loaderde ki spoofer çalışıyor deneyebılırsınzı isterseniz :)

zlpowerlines

Confirmed Memb.
Konular
5
Anlık olarak loader üzerindeki spoofer sorunsuz çalışıyor konu sahıbnın dedıgı hatayı bende alıyordum eskıden anlık olarak loaderde ki spoofer çalışıyor deneyebılırsınzı isterseniz :)
Rust için çalışmıyor kanka şuan denedim olmuyor.SMTP bypass hatası alıyor.