Rusya-Ukranya Son Bilgi

onur_onur_81

Confirmed Memb.
Konular
10

İsveç Başbakanı Mangdalene Andersson, AB üyesi ülkelerin liderlerinin olağanüstü toplantısına kaldığı sığınaktan katılan Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski'nin "Belki beni devlet başkanı olarak son görüşünüz olabilir." cümlesiyle Avrupa Birliği liderlerine veda ettiğini söyledi.

AB BUNA KARŞILIK CEVAP BİLE VERMEDİ PEKİ SİZİN DÜŞÜNCENİZ NEDİR​

onur_onur_81

Confirmed Memb.
Konular
10
SON DAKİKA HABERİ DAHA GELDİ
UKRANYA : 18 YAŞINDAN ALTINDAKİLER ÜKLEYİ TERK EDEBİLİR AMA 18 YAŞ ÜSTÜ DEVLETİNİ MİLLETİNİ KORUMAK İÇİN SİLAHLANSIN DİYE EMİR VERDİ !!!!

ezz211

Confirmed Memb.
Konular
10
yine kötü bir dönemin içindeyiz

Carsafci68

#Apex
Ultra Member
Konular
15
adamlar resmen pesges cekıyolar sırf nato ulkesı degıl dıye. o kadar alıcaz dıye adamı oyaladılar bırde

Braveheart13

🅰🅽🅾🅽🆈🅼🅾🆄🆂
Banned Member
Konular
30
Rusya'nın askeri gücüne kimse kolay kolay karşı çıkamaz dünyadan en fazla tanka sahip olan ülke 16bin tankı var diye biliyorum 7 bin nukkler basliklli füzeleri Mega güç Rusya dediğini yapan bir ülke konulara direk sert müdahale eden bir ülke İki ülke arasında makas o kadar açık ki Çözüm masaya oturmak Rusya oturmak isterse tabi.

Shadows27

Active Member
yine kötü bir dönemin içindeyiz
HARBİ YAA Bİ BİTMEDİ
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Rusya'nın askeri gücüne kimse kolay kolay karşı çıkamaz dünyadan en fazla tanka sahip olan ülke 16bin tankı var diye biliyorum 7 bin nukkler basliklli füzeleri Mega güç Rusya dediğini yapan bir ülke konulara direk sert müdahale eden bir ülke İki ülke arasında makas o kadar açık ki Çözüm masaya oturmak Rusya oturmak isterse tabi.
ADAM NE KADAR GÜÖLÜ OLDUĞUNU Bİ KEZ DAHA GÖSTERDİ

Losser

Active Member
3'cü dünya savaşı yakındır kardeşim hazırlıklarını yap derim dünya yetmiyor insan oğluna

bekiry

Super Member
gercekten cok zor savaslarda hep masumlar zarar goruyor