Rütbe hakkında bilgi?

alperkutluxp

Confirmed Memb.
Konular
2
Hocam mesaj kasıyorum valorant hilesi için yanlış birşey yapmaktan korkuyorum ban yemek istemiyorum bilgi ala bilir miyim?

Çözüm
Merhaba,

Ban yemeden mesaj kasmak isterseniz içeriği dolu olan ve eline sağlık ya da teşekkürler gibi kısa mesajlar yazmadan biraz daha bilgi içeren mesajlarla ve bazen sohbet konuları açılıyor orada da boş mesaj olmadan daha sohbetvari şeyler yazabilirsiniz. Bunların çok fazla ard arda olmamasına ve konudan bağımsız alakasız yorumlar olmamasına dikkat ederseniz ban yemezsiniz.

İlginiz için teşekkür ederiz.😊

jexin

Super Member
Konular
13
aga herekzin erisemesi güzel olmus az kisi kullanırsa daha falz akullanılır fix yemesi zorlanır

yusufdnm11

Member
şimdi valo hilesinde neler var ve ban yeme riski nekadar var gerekli mesajları atınca üyemiz mi yükseliyor otomatikmen

ates9778

Ultra Member
Konular
10
konulara uygun mesaj yazmalısın kısa olmamalı evet , öyle , katılıyorum gibi cevaplar yerine daha uzun cevaplar yazabilirsin

testmeowmeow

Super Member
Konular
12
Mesaj olsun diye mesaj atmak yerine rütbe çokta takmayın önemli olan burada birbirimize faydalı bilgiler vermek rütbe vs bunlar fuzuli şeyler kaç yıldır bu platformdayim hala confirmed memberim çok umursamayin zamanla rutbeniz artar Wolftudeki gibi her günlük giriş yaptığımızda rütbe atlasak ne güzel olur ajajsjjzjxjhshjxhxhx iyi formlar