S48 Hatası, H1le ve HWID Ban Sorunları.

chenn

Active Member
Konular
9
  • wolftü’e hangi anti-cheat sistemi geldi ve amacı ne?
  • RealityCheats kullanan oyuncuların başına ne geldi?
  • S48 hatasının ortaya çıkmasının temel sebebi nedir?
  • Ban yemiş bir oyuncunun oyunu yeniden oynayabilmesi için önerilen adım nedir?

Again

Member
  • wolftü’e hangi anti-cheat sistemi geldi ve amacı ne?
  • RealityCheats kullanan oyuncuların başına ne geldi?
  • S48 hatasının ortaya çıkmasının temel sebebi nedir?
  • Ban yemiş bir oyuncunun oyunu yeniden oynayabilmesi için önerilen adım nedir?

BİLMENİZ GEREKENLER

wolftü’e Battleye anti-cheat sistemi geldi ve hileleri büyük ölçüde engelledi. RealityCheats kullananlar dahil birçok hile **fixlendi**, bu yüzden bazı oyuncular ban yedi.

Hilesiz girseniz bile, daha önce indirdiğiniz crackli programlar veya eski hile kalıntıları Battleye tarafından taranıyor. Bu yüzden S48 hatası almanız olası.

En güvenli yol, oyunu temiz kurulumla yeniden yüklemek ve Joygame Destek’e itirazda bulunmak; böylece banınız kaldırılabilir.

Yakında @Osderda bizlere, Battleye ile uyumlu hileyi sunacakmış. Sanki Osderda “buyur al, içine şeker de kattım” diyor!

Ve Osder da’nın bir sürprizi daha var: Ban yiyen forum üyeleri için HWID Banlarını (SPOOFER) ile KALDIRICAK özel bir çözümü yakında…

“Eğer yazdıklarım işinize yaradıysa beğenebilirsiniz. İyi forumlar.”

sari5050

Yalan Dolan İnsanlar
Ultra Member
Konular
1
Bilgisayarı temizle yeniden devam sanırım birde hlleyi abartarak kullananlar cok ceza alıcak

PoRSuKv

SUBARASHII
Ultra Member
Konular
26
BİLMENİZ GEREKENLER

wolftü’e Battleye anti-cheat sistemi geldi ve hileleri büyük ölçüde engelledi. RealityCheats kullananlar dahil birçok hile **fixlendi**, bu yüzden bazı oyuncular ban yedi.

Hilesiz girseniz bile, daha önce indirdiğiniz crackli programlar veya eski hile kalıntıları Battleye tarafından taranıyor. Bu yüzden S48 hatası almanız olası.

En güvenli yol, oyunu temiz kurulumla yeniden yüklemek ve Joygame Destek’e itirazda bulunmak; böylece banınız kaldırılabilir.

Yakında @Osderda bizlere, Battleye ile uyumlu hileyi sunacakmış. Sanki Osderda “buyur al, içine şeker de kattım” diyor!

Ve Osder da’nın bir sürprizi daha var: Ban yiyen forum üyeleri için HWID Banlarını (SPOOFER) ile KALDIRICAK özel bir çözümü yakında…

“Eğer yazdıklarım işinize yaradıysa beğenebilirsiniz. İyi forumlar.”
Çok güzel açıklamışsın. Eline sağlık mü'min kardeşim

sari5050

Yalan Dolan İnsanlar
Ultra Member
Konular
1
Carlar acılıyor merak etmeyin arkdaşlar yılbaşında

alisada0612

Member
Ben S48 Hatasını Halen Daha Alıyorum Lakin Aynı Bilgisiyar Üzerinden Başka Bir Hesapla Giriş Yapıyorum Ve Oyuna Girebiliyorum
Bişey Sormak İstiyorum RC'De Nasıl Rütbe Yükselteceğim Rütbe Uyarısı Veriyor ?

PoRSuKv

SUBARASHII
Ultra Member
Konular
26
konulara mesaj atarak en fazla legend member olabılırsın wolftüyü şuan açmak için tester olman gerek oda admınler tarafından verılebılıyor.

sari5050

Yalan Dolan İnsanlar
Ultra Member
Konular
1
Valla kanakm yılbaşına doğru açılacakmış hesaplar daha inceleme bitmemiş hesaplarda neyi inceliyorlarsa artık

PoRSuKv

SUBARASHII
Ultra Member
Konular
26
kanka 10k para yatırdım o hesabı gozden çıkarım farklı bir hesaba yatırım yapamam yatırım yapcaksam o hesaba yaparım hemen açılsa keşke