Saçlarım geri nasıl uzar

tofita33

Confirmed Memb.
Konular
27
Arkadaşlar şuan dalgalı bir saçım var 8 numaraya vurmayı düşünüyorum acaba uzadıktan sonra şimdiki hali gibimi olur dalgalı yoksa düzmü uzar saç kararsız kaldım ondan dolayı düz uzamaz demi geri

TAHABGX

Legend Member
Konular
108
Saçını 8 numaraya kestirdiğinde, uzadıkça doğal yapısına geri dönecek. Yani şu anda dalgalı olan saçın, uzadığında da yine dalgalı olacak. Saç kesimi, saçın doğal yapısını değiştirmez; bu nedenle dalgalı saç kestikten sonra da aynı şekilde dalgalı olarak uzar.

tofita33

Confirmed Memb.
Konular
27
Saçını 8 numaraya kestirdiğinde, uzadıkça doğal yapısına geri dönecek. Yani şu anda dalgalı olan saçın, uzadığında da yine dalgalı olacak. Saç kesimi, saçın doğal yapısını değiştirmez; bu nedenle dalgalı saç kestikten sonra da aynı şekilde dalgalı olarak uzar.
Teşekkürler

StarlordF

Active Member
saçını kısaltman saçına zarar vermez aksine daha sağlıklı olmasını sağlar. arada bir 3'e vurmak lazım. sanada 8'e değil 3'e vurmanı öneririm. zaten önümüzde yaz var saçın sağlıklı şekilde uzayacaktır.

efebabacan01

Confirmed Memb.
Konular
7
Dostum Tam Konunun uzmanına denk gelmısın dogdugumdan bellı saçımla Ugrasan bır ınsanım Hatta sana kendı saç stılımı onerebılırım Flufy Hair Kullanıyorum Saçlarının Kalın Ve dalgalı olmasını ıstıyorsan bunu saçını kısaltmadanda yapabılırsın Deniz Tuzu Veya Milk Therapy Fıs fıs veya saç Köpuklerı var bunları 1 2 ay kullandıgın takdırde Saçlarının Daha kalın ve dalgalı oldugunu sana net bır sekılde soylebılırım bende oyle yapıyordum cunku