sahura kadar ne yapabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AliBeyy_ckr

Confirmed Memb.
Konular
2
Sahura kadar ne yapabilirim tavsiyeniz varmı

DuckyVAC

DISCORD: D u c k y#3140
Legend Member
Film İzle,Kitap Oku, Oyun Oyna

coolfox

Super Member
Konular
2
sana tavsiyem youtube dmax kanalında gizli milyarder isimli belgesel var şuan 7 bölüm lük başla bırakamayacaksın bitirmeden. hele ortalardan sonra çok sarıyor.

ilkaytrol

Ultra Member
Konular
15
yazılım öğreniyorum. C++ derslerine başladım youtube'dan . yaklaşık 5:30 saatlik bir oynatma listesi. bir haftaya kadar çözerim diye düşünüyorum. bundan sonra zahmet edip 6:30 gibi kalkmayı düşünüyorum düzenli günlük olarak. Crypto ile de ilgilenmeye başladım bence sen de bu tarz şeyler ve ya daha farklı şekilde kendini geliştirebilirsin. çünkü Sahura kadar cidden 3 4 saatlik bi süre oluyor ve bu çok iyi bi süre.

AliBeyy_ckr

Confirmed Memb.
Konular
2
sana tavsiyem youtube dmax kanalında gizli milyarder isimli belgesel var şuan 7 bölüm lük başla bırakamayacaksın bitirmeden. hele ortalardan sonra çok sarıyor.
eyvallah sağolasın baktim kanki güzel bişeye benziyor
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

yazılım öğreniyorum. C++ derslerine başladım youtube'dan . yaklaşık 5:30 saatlik bir oynatma listesi. bir haftaya kadar çözerim diye düşünüyorum. bundan sonra zahmet edip 6:30 gibi kalkmayı düşünüyorum düzenli günlük olarak. Crypto ile de ilgilenmeye başladım bence sen de bu tarz şeyler ve ya daha farklı şekilde kendini geliştirebilirsin. çünkü Sahura kadar cidden 3 4 saatlik bi süre oluyor ve bu çok iyi bi süre.
aslında dığru söylüyorsun da NFT ile uğraşıyım dedim 2 ay kadardır uğraşıyorum ve bi kazanç sağlaymadım henüz ama yazılım işi mantıklı bi göz gezdiririm

veyselcan

Super Member
video izle oyun oyna camdan çık hava al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...