SCANNER MANTIĞI NASIL OLUYOR

nyrisbaba

Confirmed Memb.
Konular
12
Web sitesi
nohello.net
scannerı bypasslama ve anticheati bypasslama mantığı nasıl ilerliyor detaylı anlatacak varsa yazabilir mi ?

sorun şu elimde hile var ve bu hileyi nasıl anticheat ve scanner hile tarama uygulamalarından bypass edebilirim biosa filan bakmaya başlamışlar delirmiş bu scannerlar bypass mantıkları nasıl yürüyor ne yapmam lazım birisi o scanneri al dumpla işlediği şeyin tersini hilene işle demişti detaylı açıklarmısınız

by1ero

Rengoku
Insider
Konular
13
Web sitesi
guns.lol
cevabını biraz zor bulursun diye düşünüyorum

nyrisbaba

Confirmed Memb.
Konular
12
Web sitesi
nohello.net
cevabını biraz zor bulursun diye düşünüyorum
cevabını neredeyse biliyorum zaten ya sadece nereden başlasam bu iş üzerine anticheat bypass scanner bypass tarzında şeyler nasıl yapabilirim sadece fivem için değil diğer şeyler içinde o yüzden merak ediyorum

Tuncc

Super Member
Top Poster Of Month
Konular
22
Cevabı buldunuz mu bana da açıklayabilir misiniz
cevabını neredeyse biliyorum zaten ya sadece nereden başlasam bu iş üzerine anticheat bypass scanner bypass tarzında şeyler nasıl yapabilirim sadece fivem için değil diğer şeyler içinde o yüzden merak ediyorum

nyrisbaba

Confirmed Memb.
Konular
12
Web sitesi
nohello.net
Cevabı buldunuz mu bana da açıklayabilir misiniz
( öğrendiğim kadarıyla anlatıcagım ) ilk önce bypasslamak istediğiniz hilenin open sourcesi elinizde olması lazım C++ bir hileyse evet open sourcesi elinizde olması lazım fakat C# ise gerek yok diye biliyorum bir şekilde ulaşırsınız içine her neyse bypass mantığı şu ocean echo detect napse bunlar neredeyse aynı mantığı kullanıyor bypass için oceanuzun olması lazım ve onu dumplayıp bilgisayarda nereleri aradığını vb öğrenmeniz lazım öğrendikten sonra aradığı şeklin tam tersini hilenize yapmanız lazım böylece ocean echo detect bypasslanır fakat napse nexora farklı yöntem uyguluyor o yüzden onlarıda bypasslamak için napse ve nexoranızıda aynı şekilde dumplayıp tersine mühendislik yapıcaksınız hilenize ve bypass oluyor diye biliyorum fakat dumplamak biraz zor çünkü artık her pine göre uygulamayı indiriyor ve tarama bittikten sonra bilgisayardan kendisini siliyor bilginize eğer uğraşmam diyorsanız nexora bypasslamak için diyinki nexoranın dijital imzası süresi bitmiş arkada ne yapıyor ne yapmıyor bilemem o yüzden ocean detect echo napse atarsanız iyi olur diyin onlar büyük ihtimalle sizi dinleyip ocean napse filan atar herneyse bildiğimi anlattım iyi günler dilerim

rxckstarwe

Active Member
Konular
2
Scanner mantığının en iyi örneğini sana fivemden verebilirim bilen bilir ocean scanner var en populer olan ve yetkililer var anticheat olarak geçen oyunda birisi senin adına bu hile diye şüphelenip ve seninde şüpheli bir vuruşun varsa (kontrol gerektirecek düzeyde) sana anticheat scanner atıyor sende yukleyıp calıstırdıgında sildiğin hileler bypassladıgın hileler bunların hepsi gorunuyor ve seni banlıyor bu arada hile dışında bir dosyanıza erişemez (resmi sunucu ve scannerler hariç)

nyrisbaba

Confirmed Memb.
Konular
12
Web sitesi
nohello.net
Scanner mantığının en iyi örneğini sana fivemden verebilirim bilen bilir ocean scanner var en populer olan ve yetkililer var anticheat olarak geçen oyunda birisi senin adına bu hile diye şüphelenip ve seninde şüpheli bir vuruşun varsa (kontrol gerektirecek düzeyde) sana anticheat scanner atıyor sende yukleyıp calıstırdıgında sildiğin hileler bypassladıgın hileler bunların hepsi gorunuyor ve seni banlıyor bu arada hile dışında bir dosyanıza erişemez (resmi sunucu ve scannerler hariç)
:D bunu biliyorum zaten scannerın mantığı derken scanner bilgisayarını tararken nereleri tarıyor regedit dosya koonumları bios vb onlardan bahsediyorum