sevdiğim kız instada arkamdan mal salak köpek ve boysuz diye konuşmuş

Narved

Super Member
Konular
6
RC Point
0
ne yapabilirm kk morelim harbi çok bozuldu ölmek istiyom aq babamda öldü onu görürüm hiç yoktan

Narved

Super Member
Konular
6
RC Point
0
aga tek benim mesajımamı cevap vermiyonuz

erdemwin

Super Member
Konular
2
RC Point
0
Kankam bir kız için değmez bu tarz şeyleri yapan kişiler genelde kendini havalı falan olduğunu zannediyor ergence ergence davranışlar sen kafana takma ve intihar etmeyide düşünme çünkü bu hayata 1 kere geliyoruz ve ondada mutlu olmalıyız baban için çok üzüldüm dostum allah rahmet eylesin

FivenSBerke1

Super Member
RC Point
0
bu hayatta birkaç şeyi tadımlayarak öğrendim baban için öncellikle başın sağ olsun
kız konusuna gelirsek eğer takma falan demeyeceğim zaten takmayacak biri olsan bunları yazmazsın diyeceğim şey kızların her zaman bu tarz düşünceler içinde olduğu yani bu düşünceler bitmez senin yapacağın şey devam etmek olacak denilen şeyleri umursa ama içinde büyütüp sorun haline getirme kız zaten en iyi halinede ulaşsan bir şeyler bulup seni kötüler
yinede takma dememi istersen kızların bazıları ergenliği atlatamaz bu kızlarda ondan biri o yüzden büyüdüğü zaman fikirleri değişince hatırlatırsın bu günü o kişiye

BACIDESTROY0

Active Member
Konular
3
RC Point
0
olm madem öyle bir şey yap konuşma geçmişini al git şikayetçi ol sürünsün amk sen niye ölmeyi düşünüyorsun ki mantıklı ol biraz hakaretten dava aç yalvarsın dursun sonra amk

sametbey1608

Confirmed Memb.
Konular
2
RC Point
0
Kanka kızlara çok değer verme seni seven varsa onu bırakma bir cinsiyet üstünlüğünü kullanan kişi için değmez diye düşünüyorum.