- Konular
- 31
- Web sitesi
- realitycheats.com
Evet gençler sevgililer günü yaklaşıyor siz ne düşünüyorsunuz? ne alabilirim öneride bulunur musunuz?
Demet alacaktımda fiyatlar 600den başladığını duyunca biraz korktum kar tanesi kolye olabilir aslında trendyolda 400tl fakat küçük bir hediye olur. Anlamlı bir şey istiyorum birazda.Kız arkadaşın en çok neyi seviyorsa onun hediyesini al ama en güzeli bir demet al oraya bir not bırak birde kolye al kar tanesi kolyesinden al ama ona da ayrı bir not yaz tavsiyem (benim kız arkadaşım yok xd)
kar tanesi yıl başı için yada o zaman kar yağarsa o daha da anlamlı olur brocumDemet alacaktımda fiyatlar 600den başladığını duyunca biraz korktum kar tanesi kolye olabilir aslında trendyolda 400tl fakat küçük bir hediye olur. Anlamlı bir şey istiyorum birazda.
Valla kar tanesi gözüme değişik geldi sevgililer günü için iyi ama ne bileyim bilemedim Allahın 14 şubatına kız arkadaşımla giriyorum ilk defa güzel bir şey almak istiyorum kızda ne alacağını bilmiyor bendekar tanesi yıl başı için yada o zaman kar yağarsa o daha da anlamlı olur brocum
ne zamandır birliktesiniz ?Valla kar tanesi gözüme değişik geldi sevgililer günü için iyi ama ne bileyim bilemedim Allahın 14 şubatına kız arkadaşımla giriyorum ilk defa güzel bir şey almak istiyorum kızda ne alacağını bilmiyor bende![]()
link paylaşabilir misiniz?Demet alacaktımda fiyatlar 600den başladığını duyunca biraz korktum kar tanesi kolye olabilir aslında trendyolda 400tl fakat küçük bir hediye olur. Anlamlı bir şey istiyorum birazda.