Sevgilimin telefonunu göreceğim uygulama

SquinShy

♥Girl Crazy♥
Ultra Member
Konular
36
Web sitesi
sites.google.com
böyle birşey yapmamanı öneririm çünkü bu sevgili iken seni onda soğutmaya başlatır güvensizlik sezersen ztn o iş olmaz direkt olarak boşver uğraşma

umuskaal

Member
yav beyler manitanın telefonuna bakmak istiyorum onun için nasıl bi uygulama lazım yani gizlice yükletsem telefonuna bilgisayara yansıtsam ekranını falan bi yardımcı olun yazılımcı ağabeyler virüste olur hiç sıkıntı değil
bende ıstıyorm bulursan bekelrım hocam

hsyn1919

Active Member
yav beyler manitanın telefonuna bakmak istiyorum onun için nasıl bi uygulama lazım yani gizlice yükletsem telefonuna bilgisayara yansıtsam ekranını falan bi yardımcı olun yazılımcı ağabeyler virüste olur hiç sıkıntı değil
knk yotube de var da ama kız her türlü fark eder kanka

ByMaysa

Active Member
craxsrat asla önermiyorum dostum artık tüm yeni nesil telefonlar redmi 11 -12 üstü de dahil buna koruma alıyorlar ben kendi cihazımda denedim cihaz kilitlendi zar zor pcye telefonu bağlayıp manuel olarak sonunda paket adını silerek düzeltmiştim bu işlere hiç girme zaten port satın alman gerekir yoksa pc'i 7/24 açık tutamazsın herhalde. Ücreti uygun olan ve kurulumu çok rahat olan mSpy'ı önerebilirim tarayıcınız üzerinden fiyatlarına ve demosuna bakabilirsiniz.