Sitede ki hile azınlığı ve aylar süren güncellemeler

Rc ekibinin eskiye nazaran siteye hilelere ve güncellemelere verdiği önemi yeterli buluyormusunuz?

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .

ByLion

Ultra Member
Konular
89
büyük güncelleme denildi geldi ama daha az hile parali hile geldi

zento

Ultra Member
Konular
38
bence gelen güncellemeler çok güzel fakat sadece rc vip in eski giriş ekranını kaldırmasalardı iyi olurdu hani oyun seçiyorduk ya başlat falan yazıyordu yanında işte o ekran güzeldi

NaneliSakız

Ultra Member
Konular
20
Gerçekten bir devrin sonu. Bu siteye 3 yıl önce kayıt olmuştum. 3 yıl nere 2025 nere. Teknoloji, sistem, oyun yazılımları her geçen gün ve her geçen sene gelişmeye devam ediyor. Bu da ücretsiz hilelerin kullanılamaz hale gelmesine neden oluyor. Veya ortaya kolay bir şekilde hile çıkaramıyorsunuz. Sırf bu da değil. Bu sitenin alternatifleri bile durma noktasına geldi. Artık çoğu hileler parayla satılıyor ne yazık ki. U.C sitesi bile saldı. En çok ona yanarım. Ayda bir kereliğine siteye uğrayıp bakıyorum. Şimdi yaptığım gibi.

osman1170

Super Member
Konular
4
Gerçekten bir devrin sonu. Bu siteye 3 yıl önce kayıt olmuştum. 3 yıl nere 2025 nere. Teknoloji, sistem, oyun yazılımları her geçen gün ve her geçen sene gelişmeye devam ediyor. Bu da ücretsiz hilelerin kullanılamaz hale gelmesine neden oluyor. Veya ortaya kolay bir şekilde hile çıkaramıyorsunuz. Sırf bu da değil. Bu sitenin alternatifleri bile durma noktasına geldi. Artık çoğu hileler parayla satılıyor ne yazık ki. U.C sitesi bile saldı. En çok ona yanarım. Ayda bir kereliğine siteye uğrayıp bakıyorum. Şimdi yaptığım gibi.
Aynen öyle güzel özetlemişsin

darksprey45

Confirmed Memb.
Konular
1
bırakanlar ve artık ilgilenmeyenler var ama yöneticiler duruma el atıyor diye biliyorum hepsi biraz zaman sadece