[Soru] WhatsApp'ta Hareketli Profil Fotoğrafı Yapılabilir mi?

nick_rc

İlk renk Kara! 🖤
Legend Member
Konular
98
Merhabalar, bugün sizlere bir soru soracağım.Sorum şu:
WhatsApp'ta Hareketli Profil yapılabilir mi?
WhatsApp hareketli ppye izin vermiyor.Ancak bu konudaki gibi https://realitycheats.com/threads/instagram-hareketli-profil-fotografi-yapma.24299/
WhatsApp API kullanılarak gifi framelerine ayırarak her birini ayrı bir dosya olarak sürekli hızlıca güncelleyerek hareketliymiş gibi yapabilecek var mı/yapılabilir mi ya da zaten var olan bir yöntem var mı?

Osderda

>.....
Admin
Konular
49
Web sitesi
osderdadev.com
Kodun mantığı saniyeler içerisinde teker teker resimdeğiştirmektir, gif ler de tek bir resim olduğundan gif gibi gözükebilir. bu kaynak kodu 3 sene önce'ye ait, şu an ki Whatsap sistemiyle uyumlu olup olmadığını söyleyemem ama tahminimce şu anda bu kod işe yaramayacağını düşünüyorum.

nick_rc

İlk renk Kara! 🖤
Legend Member
Konular
98
Kodun mantığı saniyeler içerisinde teker teker resimdeğiştirmektir, gif ler de tek bir resim olduğundan gif gibi gözükebilir. bu kaynak kodu 3 sene önce'ye ait, şu an ki Whatsap sistemiyle uyumlu olup olmadığını söyleyemem ama tahminimce şu anda bu kod işe yaramayacağını düşünüyorum.
Usta bu kod Instagram için ama aynı mantıkla WhatsApp için yapılabilir mi diye merak ettim.