SSD gizlendi nasıl açabilirim, serial gizlendi yani

iMartin

Super Member
Konular
6
Agalar benim ssd seriali gizlendi sanırsam görmüyor bazı programlar nasıl geri açabilirim formatla falanmı?

TecXup

Super Member
Konular
1
eğer temp spoofer kullandıysan pc restart attığında düzelit ama perm kullandıysan bilmiyorum.

bakiuysal43

Confirmed Memb.
Ya aga bende gizledim Lütfen birisi yardımcı olabilirmi acil lazm ya abim çok kızı iyiki buldum bunu yazanı yardımcı olurmusunuz

TURBONUZ

Super Member
Konular
15
disk poarttan bak gözüküyormu gözükmüyorsa sata kablosunu kontrol et
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

yada biostan kontrol edebilirsin knk

hasan1466

Confirmed Memb.
Konular
4
anakartın modeline göre sitesinden sata driver yada depolama driveri indir kur gözükür eğer olmazsa yaptığın işlemleri yaz detaylı ona göre yardımcı olunur

VortexERA

Ultra Member
Konular
24
SSD'nin seri numarasının gizlenmesi sorununu çözmek için şu adımları izleyebilirsiniz:

1. BIOS/UEFI'ye girip güvenlik veya SSD ayarlarını kontrol ederek seri numarasını görünür yapın.
  2. Windows'ta CMD üzerinden wmic diskdrive get serialnumber komutunu çalıştırarak seri numarasını öğrenin.
  3. SSD'nizin üreticisine ait yazılımı (örneğin, Samsung Magician veya Crucial Storage Executive) indirip kurarak daha fazla bilgi edinin.
  4. Aygıt Yöneticisi'nden SSD'nin sürücüsünü güncelleyerek veya diskpart komutuyla detaylı disk bilgilerini kontrol edin.
  5. Eğer sorun devam ediyorsa, SSD'nin firmware güncellemesini yapmayı deneyin veya üretici desteğiyle iletişime geçin.

ARDAPROGTT1X

Ultra Member
Konular
3
Biosa girip disk parttan kapanmış olabilir en son bende orayı kurcalayıp yapmıştım dene biraz ingilizcen varsa yaparsın