Steam hesap islerinden anlayanlar bakabilirmi?

doukanaktas

Confirmed Memb.
Konular
4
IMG_20240604_195457.jpg
Hesabimdan cikis yaptim geri girerken gmaile kod gonderdi ama bu bahsedilen gmail benim degil ve hesabima hicbir sekilde giremiyorum

Hesabim calindimi? Yoksa baska bisimi

BURAK78789

Confirmed Memb.
Konular
9
Eğer steam hesabının mobil uygulaması orada yüklüyse oradan değiştirmeyi deneyebilirsin.Yüklü değil ise ve girmeye çalıstığında gönderdiği gmail farklı ve senin sahip olmadıgın bir gmail ise geçmiş olsun.Daha önce hesabında alış veriş geçmişin var ise kullandığın kartın bazı bilgileri ile Steam Destek'ten hesabın sahipliğiyle ilgili destek açabilir ve bu yolla kanıt sağlayabilirsin.Hesabına kayıtlı bir telefon numarası var ise doğrulama kodu isteyebilirsin.Eğer bunlar mevcut değilse geçmiş olsun.

Gidemezdim

Ultra Member
Konular
10
mail sizin değilses ya çalınmış yada hesabı açarken başka maile çaıkısnız demek

doukanaktas

Confirmed Memb.
Konular
4
Eğer steam hesabının mobil uygulaması orada yüklüyse oradan değiştirmeyi deneyebilirsin.Yüklü değil ise ve girmeye çalıstığında gönderdiği gmail farklı ve senin sahip olmadıgın bir gmail ise geçmiş olsun.Daha önce hesabında alış veriş geçmişin var ise kullandığın kartın bazı bilgileri ile Steam Destek'ten hesabın sahipliğiyle ilgili destek açabilir ve bu yolla kanıt sağlayabilirsin.Hesabına kayıtlı bir telefon numarası var ise doğrulama kodu isteyebilirsin.Eğer bunlar mevcut değilse geçmiş olsun.
Neyseki hesabim baska bir arkadasimda vardi ondan gmail degistirdik suan hesabimi geri aldim ve telefon numarasi ekledim yinede cevabiniz icin tesekkur ederim

TAHABGX

Legend Member
Konular
108
Steam Destek ile İletişime Geç
1. Steam Destek sayfasına gidin.
2. "Steam Hesabı" seçeneğini tıklayın.
3. "Hesabım Çalındı" veya "Hesabımın Kontrolünü Kaybettim" gibi bir seçenek arayın.
4. Destek talebi oluşturun ve durumu ayrıntılı bir şekilde açıklayın. Tanımadığınız bir e-posta adresinin hesabınıza bağlandığını belirtin ve eski hesap bilgilerini ekle.

doukanaktas

Confirmed Memb.
Konular
4
Steam Destek ile İletişime Geç
1. Steam Destek sayfasına gidin.
2. "Steam Hesabı" seçeneğini tıklayın.
3. "Hesabım Çalındı" veya "Hesabımın Kontrolünü Kaybettim" gibi bir seçenek arayın.
4. Destek talebi oluşturun ve durumu ayrıntılı bir şekilde açıklayın. Tanımadığınız bir e-posta adresinin hesabınıza bağlandığını belirtin ve eski hesap bilgilerini ekle.
Sorunu cozdum ama yinede yanitiniz icin tesekkur ederim

user0101

Banned Member
Konular
22
selam kanka başka biri tarafından hesabın çalınmış 1 hafta önce bendede aynısı oldu steama destek attım alışveriş yaptığım kartın numarasını girdim 2 güne kalmaz hesabımı kurtardım
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Sorunu cozdum ama yinede yanitiniz icin tesekkur ederim
birdahada yabancılar tarafından attığı linke tıklama sakın eyer yabancı arkadaşın varsa silmeni öneririm çünkü onlar sana link atıp onlar seni tuzağa düşürüyor sil hemen onları

unnamedda

Confirmed Memb.
Eğer sorununu çözemediysen discord bırak arkadaşım ben sana yardımcı olabilirim