steam üzerinden kart düşürerek para kazanma

AzGelBakem

Super Member
Konular
13
Selam RealityCheats takipçileri. Bu konumda sizlere steam ile kart düşürerek para kazanmayı anlatacağım;
Uyarılar:
1- VAC korumalı oyunlarda kullanmamanızı öneririm,
2-Steam hesabınız kısıtlı olmamalı,
3-Steam hesabınızda oyun alacak para olmalı.
4-Steam kütüphane ve profiliniz herkese açık halde olmalı
Yapım:
1-Steam bakiyeniz kart düşebilecek 1 ila 4 Tl arasındaki oyunları alın (Önerilerim Zup! serisi veya yetişkin hentai oyunları)
2-Bu satın alımlardan sonra telefonunuza "idle daddy" veya bilgisayarınıza "idle master" uygulamalarından birisini indirin. (idle daddy uygulamasını GooglePlay üzerinden idle masteri ise konunun sonunda vereceğim linkten edinebilirsiniz.)
3-Uygulamaya steam hesabınız ve şifreniz ile giriş yapın.
4-Çalıştırılacak oyunları uygulama üzerinden seçin.
5-Ayarlardan "ortalama kart düşürme süresi" kısmını 3 saate ayarlayın.
6-"Başlat" tuşuna basın ve her 3 saatte bir tekrardan uygulamayı durdurup tekrar başlatın.

Bu sayede bir haftada aldığınız oyun ve düşecek kartlara göre iyi bir miktarda steam bakiyesi edinebilirsiniz.
Uygulamaların kart fiyatarını gör: https://www.steamcardexchange.net/index.php
İdle master: https://github.com/JonasNilson/idle_master_extended/releases

maske44

💎Yaşın değil yaşadıkların öğretir sana hayatı 💎
Super Member
Konular
7
farklı sekılde bır konu ben burda suna deyınmek ısterım benım steamda oyunda bır kac dakka yada kısa bır surede hep dusuyor nolmalde ole dusmez nedenı bende zamanında ozel olarak buldugum bır program var elımde onu bır kac oyuna yada hepsı ıcın basıp acıyorum programda tum basarımlar dırek yapıyor ve bu bır kere yetıyor sonra yıllarca hesabın hıle gıbı dıyeyım hep dusuyor ve halende ole kart oyunlarda ole habıre dusmez zaten bende ama farklı bolelıkle kı bunu kımseye ole veremem

keistoo53

Ultra Member
Konular
2
mantıklı aslında denemek lazım

AzGelBakem

Super Member
Konular
13
farklı sekılde bır konu ben burda suna deyınmek ısterım benım steamda oyunda bır kac dakka yada kısa bır surede hep dusuyor nolmalde ole dusmez nedenı bende zamanında ozel olarak buldugum bır program var elımde onu bır kac oyuna yada hepsı ıcın basıp acıyorum programda tum basarımlar dırek yapıyor ve bu bır kere yetıyor sonra yıllarca hesabın hıle gıbı dıyeyım hep dusuyor ve halende ole kart oyunlarda ole habıre dusmez zaten bende ama farklı bolelıkle kı bunu kımseye ole veremem
çalışmasa yazmazdım kardeşim ayrıca steamin kendi sitesinde de yazdığı üzere kartlar iade edilemeyecek süreye (2 saat) eriştiğinde düşmeye başlıyor yani birkaç dakikada düşüremezsin.
Ayrıca da bahsettiğin başarı tamamlama mevzusunu yapman imkansız. Çünkü bazı oyunlarda başarımlar oyunda ilerlemeni gerektiriyor ve bu yüzden de birkaç dakika içinde başarımları tamamlayamazsın.

maske44

💎Yaşın değil yaşadıkların öğretir sana hayatı 💎
Super Member
Konular
7
çalışmasa yazmazdım kardeşim ayrıca steamin kendi sitesinde de yazdığı üzere kartlar iade edilemeyecek süreye (2 saat) eriştiğinde düşmeye başlıyor yani birkaç dakikada düşüremezsin.
Ayrıca da bahsettiğin başarı tamamlama mevzusunu yapman imkansız. Çünkü bazı oyunlarda başarımlar oyunda ilerlemeni gerektiriyor ve bu yüzden de birkaç dakika içinde başarımları tamamlayamazsın.
valla onu bunu bılmem ınan ınanma kardesım bende ole olmasa neden soleyeyımkı kı ımkansız degıl ıste bır yolu var basarımları yapmanın bu dedıgımde zaten kendı oto oynayıp ılerlıyo yanı oyunda bolelıkle sayıyo program

met539

Confirmed Memb.
Konular
1
para kazanma yöntemlerinden biri