Tanımadığım Bir Numaradan Mesaj Aldım, Adımı Nereden Biliyorlar?

ynsnds

Active Member
Konular
2
Merhaba,
Bugün tanımadığım bir numaradan mesaj aldım ve ilginç bir şekilde ismimi doğru bir şekilde biliyorlardı. Mesajda şu yazıyordu:

"Selam (×ismim×) Merve, ben Grandbet'ten ayrıldım, Merit Bet'e geçtim. Sen de gel!"

B4his sitelerine hiç girmemiş biriyim, yani bu tür sitelerle hiç bir bağlantım yok. Bu insanlar adımı nereden biliyor olabilir? Telefon numaramı da nasıl bulmuşlar olabilirler? Daha önce böyle bir şeyle karşılaşan var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim!
basit bir linke tıklayarak bile bu bilgileri sızdırabilirsin kanka ama kesinlkle söyledikleri hiç bir şeye taviz verme

Moderatör tarafında düzenlendi:

PoRSuKv

SUBARASHII
Ultra Member
Konular
26
Ben her b4his sitesine üyeydim 18 yaşındayken 4 yıl geçti tek bir mesaj bile gözükmüyor çünkü hepsini spam olarak bildirdim gelen mesaj otomatik bana gözükmeden spam sayılıp gizleniyor 😆😁

umut67

Active Member
herhangi bi siteye kaydolmuşsan siteler arası geziyo isim ve numaran

SANTEAZ

Top Speed Hastası
Confirmed Memb.
Konular
13
birisi senin telefon numaranı kullanarak bir şeyler yapmış belli :D

FWxKOCAKBY

Super Member
Konular
1
Merhaba,
Bugün tanımadığım bir numaradan mesaj aldım ve ilginç bir şekilde ismimi doğru bir şekilde biliyorlardı. Mesajda şu yazıyordu:

"Selam (×ismim×) Merve, ben Grandbet'ten ayrıldım, Merit Bet'e geçtim. Sen de gel!"

B4his sitelerine hiç girmemiş biriyim, yani bu tür sitelerle hiç bir bağlantım yok. Bu insanlar adımı nereden biliyor olabilir? Telefon numaramı da nasıl bulmuşlar olabilirler? Daha önce böyle bir şeyle karşılaşan var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim!
Merhabalar, olaya hızlı şekilde girmek istiyorum. Türkiye siteleri üzerinden ki özellikle bankalar üzerinden ücretli şekilde bilgilerimiz satılmakta ki bunun artık önüne asla geçilemez satılan bilgilerden telefon numaranı ve ismini öğrenmişler ve böyle bir mesaj atmışlar. Görüşmek üzere!

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-12-07-15-16-10-211_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2025-12-07-15-16-10-211_com.miui.gallery.jpg
    454.3 KB · Görüntüleme: 0