Tecil işlemleri

mkps128

Confirmed Memb.
Konular
17
Sa. Açık lise mezunuyum tecil hakkım 3 yılmış. Tecil işlemleri için önce yoklama yapılması gerekiyormuş. E devlet üzerinden yoklama yaptırıp tecil yaptırabilirmiyim.

Shain

Super Member
Konular
1
Evet e devlet üzerinden yoklama işlemini yaptırıp tecil ettirebilirsin fakat yoklama için de sağlık raporu vs. alman gerekiyor diye biliyorum.

gencergoktug5807

Her Oyun Bir Gün Hileyi Tadacaktır...
Super Member
Konular
17
Askerlik erteleme işlemi e-devlet sistemi üzerinden ya da ikamet adresinize yakın askerlik şubesine giderek yapabilirsiniz. Askerliğinizi ertelemeniz için bir gerekçeniz olması oldukça önemlidir. Gerekçeniz yoksa erteleme işlemi gerçekleşmemektedir.

mkps128

Confirmed Memb.
Konular
17
Askerlik erteleme işlemi e-devlet sistemi üzerinden ya da ikamet adresinize yakın askerlik şubesine giderek yapabilirsiniz. Askerliğinizi ertelemeniz için bir gerekçeniz olması oldukça önemlidir. Gerekçeniz yoksa erteleme işlemi gerçekleşmemektedir.
Kardeşim erteleme okula gittiğimizde oluyor zaten tecil bu açık lise mezunları 3 yıl tecil ettirebiliyormuş

SFLX

Confirmed Memb.
Konular
6
Lise'den mezun olduktan sonra yoklama bildirimi gelmişti Tecil için askeri şubeye gitmiştim lise diploması ve sağlık raporu istemişlerdi sağlık raporum e devlette vardı zaten eğer yok ise hallet öyle git herkese 3 yıl vb verdikleri halde bana 5 yıl tecil verdiler çözemedim