torrentten oyun ındırdım YARDIM !!!

zb63

₮₳₦JłⱤØ
Confirmed Memb.
Konular
14
arkadaslar torrentten oyun ındırdım kurmayı bılmıyorum bılen bırısı varsa bana yardım edebılırmı lutfen

username112

Super Member
Konular
7
"disk görünümlü dosyayı açma" için programa ihtiyacın var. genellikle daemon tools lite kullanılıyor bunun için.

NaneliSakız

Ultra Member
Konular
20
SS gözükmüyor. Ekran görüntüsü koymak için; dosya ekle butonuna basmak yerine ss aldığın görüntüyü sürükleyip yorum yazma kısmına bırakman lazım. Ayriyeten torrentten oyun indirmişisin. Demek oluyor ki torrent aracılığı ile oyununun setup binary vesayre tarzı şeyleri indirmişsin demektir. Sonuç olarak indirdiysen eğer, oyunun setup dosyası olması lazım. Tıkla kur bu kadar basit.

zb63

₮₳₦JłⱤØ
Confirmed Memb.
Konular
14
gene attım ss yı usta SS gözükmüyor. Ekran görüntüsü koymak için; dosya ekle butonuna basmak yerine ss aldığın görüntüyü sürükleyip yorum yazma kısmına bırakman lazım. Ayriyeten torrentten oyun indirmişisin. Demek oluyor ki torrent aracılığı ile oyununun setup binary vesayre tarzı şeyleri indirmişsin demektir. Sonuç olarak indirdiysen eğer, oyunun setup dosyası olması lazım. Tıkla kur bu kadar basit.
fotooo.png
SS gözükmüyor. Ekran görüntüsü koymak için; dosya ekle butonuna basmak yerine ss aldığın görüntüyü sürükleyip yorum yazma kısmına bırakman lazım. Ayriyeten torrentten oyun indirmişisin. Demek oluyor ki torrent aracılığı ile oyununun setup binary vesayre tarzı şeyleri indirmişsin demektir. Sonuç olarak indirdiysen eğer, oyunun setup dosyası olması lazım. Tıkla kur bu kadar basit.
bu sefer aldım ss yı ustam eger dıskort kullanıyorsan senı eklım bılgısayarıma baglanıp bana ogretebılırmısın rıca etsem