- Konular
- 114
- Web sitesi
- realitycheats.com
Hayırlı sabahlar arkadaşlar bu konumda sizlere Tüm Windows 7 işletim sistemlerini nasıl dakikalar içerisinde lisanslamaktan bahsedeceğim.
Bu işlemi uygulayabilmemiz için Windows 7 işletim sistemli bilgisayarımızın formattan sonra açılması aşaması ile karşı karşıya kalmamız gerekiyor.
Buraya Bilgisayar'a sağ tık Özellikler diyerek giriş yapmış bulunmaktayız.

Bu ekran ile karşı karşıya kaldık.Peki şimdi ne yapmamız gerekiyor lafı fazla uzatmadan bakalım arkadaşlar.
Elimizde şu an etkinleştirilmemiş Windows7 64 bit işletim sisteme sahip bir bilgisayar bulunmaktadır.
Programı vereceğim linkten indirip sağ tık yardımıyla yönetici olarak çalıştırıyoruz ve bizi şöyle bir ekran karşılayacaktır.

Burada zaten yapılması gereken sizcede az çok anlaşılıyor.
Çıkan ekranda Install butonuna basarak Windows 7 işletim sistemli bilgisayarımızın lisansını gerçekleştiriyoruz.
Lisans işlemini gerçekleştirdikten sonra program bize geri dönüt veriyor:

Bu işlemi de sorunsuz şekilde gerçekleştirdiğimize göre geriye sadece bize bunun doğruluğunu kontrol etmek kalıyor.

Program Linki : Windows 7 Loader v.2.2.2 Full
Buraya Bilgisayar'a sağ tık Özellikler diyerek giriş yapmış bulunmaktayız.

Bu ekran ile karşı karşıya kaldık.Peki şimdi ne yapmamız gerekiyor lafı fazla uzatmadan bakalım arkadaşlar.
Elimizde şu an etkinleştirilmemiş Windows7 64 bit işletim sisteme sahip bir bilgisayar bulunmaktadır.
Programı vereceğim linkten indirip sağ tık yardımıyla yönetici olarak çalıştırıyoruz ve bizi şöyle bir ekran karşılayacaktır.

Burada zaten yapılması gereken sizcede az çok anlaşılıyor.
Çıkan ekranda Install butonuna basarak Windows 7 işletim sistemli bilgisayarımızın lisansını gerçekleştiriyoruz.
Lisans işlemini gerçekleştirdikten sonra program bize geri dönüt veriyor:

Bu işlemi de sorunsuz şekilde gerçekleştirdiğimize göre geriye sadece bize bunun doğruluğunu kontrol etmek kalıyor.

Program Linki : Windows 7 Loader v.2.2.2 Full