Türk hileleri mi yabancı hileler mi güvenilir

maxmux

Ultra Member
Konular
76
Bir arama motoruna yazıyorsuz pubg hile satın al bir de ülkeyi yabancı yapıp buy pubg cheat yazıyoesunuz mesela. Genel olarak Türk hileleri mi yabancı hileler mi virüssüz güvenilir

mbt0539

Member
Yabancıya güven olmaz Türk Türkü de her zaman dikiyo o yüzden Türk hilelere güven alıştık dikilmeye :dd

eplysais

Super Member
Konular
7
hocam bence yabancı türk vs. diye ayırmak yerine sadece güvenilirmi diye bakılmalı öyle bi ayrım saçma olur

zed0x0

Active Member
Tabi bu 2 tarafında masum olduğu söylenemez özelik ile bazı Valorant oyuncuları YouTube'da ücretsiz Valorant hilesi olarak tanıtılan videoda yazılımı indirip çalıştırmak için sahte bir hile gösteriliyor, ancak oyuncuların indirip kurmak istedikleri şey RedLine isimli güçlü bilgi hırsızlığı yazılımı oluyor. ve ayrıca yabancıların paylaşmış olduğu bir çok ücretsiz hile hile ne kadar çalışmış olsa da arka planda tüm verilerinizi çalıyor benim önerim Türk hileler tabi hiç bir hileye güven olmaz :)

kaanmojoo

Active Member
yabancılar daha güvenilir ama bu gidiyim herhangi bir yabancıdan indiriyim anlamına gelmez. Çünkü çok fake var çok virüslü ama legit site var :Ç

goddesofcatx

Confirmed Memb.
Konular
5
Dostum şöyle ki yabancılar bu işi matematiksel olarak hesaplayarak ve de bir çok kez penteste sokarak geliştiriliyorlar fiyatları da onlara göre ucuz ancak bize göre pahalı oluyor. Bizlerin ekibi de sağlam oluyor ancak genelde copy-paste mantığı ile çalışıyor. Mesela hiç bir türk wolf h1lesinde bulunmayan özellikleri wolf eu(softynx) satan görmüştüm aylık 10 $ istiyordu.

Tercih meselesi tamamen sana aittir destek konusu türkler daha iyi elbette ancak kullanım,özellik,rahatlık bakımından yabancılar daha iyi yapıyorlar. Özellikle ruslar ve hintliler bu işlere yoğun ilgili insanlardan oluşuyor.