Türkiye’de TikTok yasaklanacak mı?

TAHABGX

Legend Member
Konular
108
Türkiye’de TikTok’un yasaklanıp yasaklanmayacağı konusunda net bir bilgi yok. Ancak, son haberlere göre Türkiye’de TikTok uygulamasına yasak gelip gelmeyeceği konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı
sizce tiktok türkiyede kapanırmı?

Son düzenleme:

NaneliSakız

Ultra Member
Konular
20
Yasaklansın. Affedersiniz de platformun %90' ı s*k kırıklarıyla dolu. İzleyen kişilere asla lafım yok. Lafım tiktokta maymunluk yapanlara. Eğer tiktok yasaklanırsa bu s*k kırıkları hiç vakit kaybetmeden Youtube platformuna akın edeceklerdir. Amma velakin Youtube uygulamasının kural algoritması tiktoktan daha iyidir orası kesin. Orasını burasını açan mı dersin, terör propagandası yapan mı dersin, kendisini sosyal alemde meze yapan ama işine gelmeyince bEn oYlE biRi dEgİlİM influncer ayağına yatan mı dersin. Her şey var ya. Bildiğin b*k çukuru. Bir an şöyle düşündüm, tiktok uygulamasının daha ortaya çıkmadığı zamanlar aklıma geldi de. 8 yıl öncesi. Vay be dedim, insanlarda en azından akıl varmış derdim.

Son düzenleme:
Ü

Üye silindi 43636

yasaklanacağına inanmıyorum fakat olursa ülkenin biraz düzene gireceğini düşünüyorum

BlackDynamit

Confirmed Memb.
Konular
7
abd bile yasaklanmıs diyorlar ama orda bile geri açcaklar baya kitlesi var tiktokun bide takipçididede hızlı büyyorsun tr de yasaklamazalar sert kurallar getirler

aeyldrmm

Active Member
Yıllardır aynı hikaye, bir şey olacağını sanmıyorum ki olsa bile neler yasaklandı bu ülkede. Tek uygulamalık bazende tek değişiklik yaparak ulaşabiliyoruz.