uygulamadaki spooferi kullanamıyorum yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

horrorwaqrant

Confirmed Memb.
Konular
5
selamün aleyküm nasıl CONFİRMED MEMBER+ yapabilirim hesabı spoofer açmam lazım onu kullanmam için de öyle yapmam lazımmış nasıl olabilirim

Çözüm
Confirmed member rankı için forumda +50 mesaja sahip olmalısınız. Yani spoofer'a erişim sağlamak için 50 mesaj üstüne sahip olmalısınız. Mesaj kasmak için forumdan konulara girerek konuyla alakalı spam yapmadan mesaj yazmanız gereklidir. Gereken mesaj sayısına geldiğinizde rankınız 1 saat içerisinde otomatik güncellenecektir. İyi forumlar.

Selyk

Prince Of Darkness
Moderator
Konular
81
Sitede 50 mesaj sayısını geçmeniz gerekli o zaman kullanabilirsiniz

Osderda

>.....
Admin
Konular
50
Web sitesi
osderdadev.com
Confirmed member rankı için forumda +50 mesaja sahip olmalısınız. Yani spoofer'a erişim sağlamak için 50 mesaj üstüne sahip olmalısınız. Mesaj kasmak için forumdan konulara girerek konuyla alakalı spam yapmadan mesaj yazmanız gereklidir. Gereken mesaj sayısına geldiğinizde rankınız 1 saat içerisinde otomatik güncellenecektir. İyi forumlar.

Çözüm

Noober

Ultra Member
Konular
6
Merhabalar efendim, iki tane moderatör üstü kapalı bir biçimde anlatmış size ancak ben daha açık ve net anlatacağımı düşünerek olaya dahil oldum.
Sitemizde ''Confirmed Member'' rankına sahip olmadan spooferımızı kullanamazsınız.
Ranklar hakkında detaylı bilgi için:

https://realitycheats.com/threads/rank-gruplari-ve-ozellikleri-rank-groups-and-features.687/

Şimdi aklınızdan, ''ulan ben bu mesajları nasıl kasıcam onuda söyleseler mükemmel olur'' gibi geçiriyor olabilirsiniz, zaten hali hazırda 12 mesajınız bulunuyor ama ben yine de anlatayım.
Mesaj atarken; Spam,konuyla alakasız,bilgisizce atılmış mesajlar atmamanız gerekir ayrıca Türkçe forumda yabancı dilde konuşmayıp, yabancı forumda da Türkçe dilde konuşmamanız gerekir.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.
İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...