Uyku sorunum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

luxrysqqq

Super Member
Konular
9
Arkadaşlar merhaba ben geçen 2-3 ay içinde çok zor sıkıntılar yaşıyorum 7 de okula gidiyorum 3-4 gibi geliyorum yatıyorum gece 3 de kalkıp 7 ye kadar pc başındayım bunu nasıl düzeltebilirim uyuma diyenler olacak koltukta bile uyuyorum sandalyede yani o kadar uykum geliyor ki kahve hiç bir şey işe yaramıyor yardım edebilir misiniz?

lerzedar

Super Member
Konular
4
Kanka doktora git en iyisi ne desek denemişindir zaten

SAPLAYICITM

LAİK TÜRKİYE CUMHURİYETİ !!!!!!!!
Ultra Member
Konular
26
önce doktora gitmelisin zaten onlar hayatını düzene sokacaktır. bir de bu taktiği deneyebilirsin derslerini yapmayı zorunlu hale getirmelisin ve saat 11 de zorla da olsa yatmayı denemelisin ve saat 6 da kalkmayı deneyebilirsin zaten sonrasında hayatın düzene girer mutlaka.

sh1eda

Super Member
Konular
4
bunun tek çözümü herkesin de dediği gibi bir doktora görünmen

samet1907tr

Confirmed Memb.
bende uyuyamıyorum dogdugumdan berı gecelerı gozume uyku gırmıyor bır cozumunu bılen varmı okula gıtmem gerekıyor ama uyaymıorum sabahları kendımı okula zor atıyorum anlamadım ben bu ısı

cagribudakll

Super Member
bi aralar bende öyleydim hangi saatte uyumak istiyosan bi gün boyunca kendini tutman lazım

WaveTrPro

Super Member
pskiyatriye git sole anlat falan filan bitane ilaç verio herşey gecior

eyo3131

Super Member
Konular
2
Doktora git ama gitmeden önce benim denediğim taktiği dene 1 gün boyunca uyumamaya çalış zorla kendini pc başında sabahla aksamına kadarda gez evde durma dışarda takıl aksâm 9 10 gibi eve gel kafayı koy ben böyle duzelttim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...