valo h1lesi herzaman premiummu olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KRI

Ultra Member
Konular
19
açıkçası valonun ücretli olması beni gerçekten üzdü yani o kadar saat sadece 1 sitede zaman geçirdik zamanımız boşa gitti şuan, o kadar spoofer alıp valo banını açtırmıştım bi girdim rc ye valo pre olmuş ve bunu görünce gerçekten hayal kırıklığına uğradım rc den hiç beklenmedik haraketti çünkü burası parası olmayan insanların ulaşabilceği en güvenilir ve en kaliteli yerdi fakat şuanda gördüğümüz gibi valo pre edildi ve bazı gelecek oyunlarda pre yapılacakmış umarım valo h1lesi tekrardan ücretsiz olur olmasa bile farklı bir free valo h1lesi çıkarırlar artık hayırlısı..

ahmetersss

Ultra Member
Konular
25
açıkçası valonun ücretli olması beni gerçekten üzdü yani o kadar saat sadece 1 sitede zaman geçirdik zamanımız boşa gitti şuan, o kadar spoofer alıp valo banını açtırmıştım bi girdim rc ye valo pre olmuş ve bunu görünce gerçekten hayal kırıklığına uğradım rc den hiç beklenmedik haraketti çünkü burası parası olmayan insanların ulaşabilceği en güvenilir ve en kaliteli yerdi fakat şuanda gördüğümüz gibi valo pre edildi ve bazı gelecek oyunlarda pre yapılacakmış umarım valo h1lesi tekrardan ücretsiz olur olmasa bile farklı bir free valo h1lesi çıkarırlar artık hayırlısı..
unlucky hocam

Vortex_TR

Premium Member
Konular
42
Kk hiç sorma ben 2 yıl güncellemesini bekliyordum en sonda güncelendi ve baya mutlu oldum ama şimdi paralı yaprılar ve çok pahalı örenci oldum içinde almıyorum

aurorare

Legend Member
Konular
4
50 dolarlık ücretin kalıcı erişim olduğunu sanıyordum.
Valorant hilelerinin çalışması için reklamların etkinleştirilmesi gerekir.
ancak bu yalnızca 30 günlük erişimdir.
Ne yazık ki Valorant hesabım RC hilesini kullanıyor ve zaten Diamond 3'te. Ancak şu anda daha fazla rütbe atlayamıyorum
2 yıldan fazladır bekliyorum. Böyle olmasını beklemiyordum.

ReyizDeniz1

Ultra Member
Konular
13
şimdi valorant hilesi açmak için kaç mesaj yada ne KADAR bir ücret vericez biri bana söyliyebilirmi ?

UNban

Super Member
Konular
4
ücretler bana çok geldi ya

zombixx

Ultra Member
Konular
15
ücret biraz abartı olmuş biraz düşük veya indirim yaparlasa iyi olur

moxsia21

Active Member
Konular
3
50 dolar çok fazla türkiyede yaşıyoruz para birimimiz dolar değil tl ve dolara gore cok fazla değersiz paramız o yüzden 50 dolar çok fazla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...