Valo Hack ile banlandım ilk el

tarikozen37

Super Member
Konular
7
Az önce Valo hesabıma girdim hileyle. Daha ilk round da herşeyi kapatıp sadece görüş hilesini aktif etmiştim. Görüş hilesininde en minimalize halini kullandım. 2.El çar banlandı.
Bi sürü insan aim bot bile açıyor plat a kadar banlanmıyo. Ben sadece görüş açtım daha 2.el banlandım. Pc banlanmadı ama char banlandı.
Oyunu oynarken görüş f1 e basıp bi kaç ayar açıp kapattım oyun esnasında. Sorun bu mudur acaba ?

nuriderman0

Super Member
Konular
83
Ücretsiz bir hileden çok şey bekleme.
Ayrıca o bilgisayara format atmadan başka bir hesaba girme.

Y4K4M0Z

Active Member
aga belli etme gibi bi durum yok kullanmadım bile hem 2. el yani daha adam bile vurmadım imkansız belli olması oyun içinde aktif edip kapattıgım oldu oyuzden mi diye düşündüm de bilmediğim için
dostum vanguard hem oyun içi hemde oyun dosyalarına bakan bir uygulama yani eğerki hilen kötü bir yazılımsa ve oyun dosyalarını bozuyorsa vanguard bunu anlar ve sana ban atar. Ama hilen iyi bir yazılımsa mesala paralı olanlar belli etmeden immoya kadar cıkarsın ama illa 1-2 aya oda gider.

Ozanndie

Super Member
Konular
13
hile dt vanguard tarafından biliniyor maç içinde bir kere bile hile menusunu açınca max 30dkye banı çakıyorlar

Sliwe

Super Member
Konular
1
belli ederk oynamış olabilirsin yada örn önceki maçda 5/15/5 gitmişindir hileyle 30/5/0 gitmişindir