valo hilesi açan varmı

lox88

Super Member
Konular
3
var dostum,her hileden ban yersin bunun kaçışı yok sorun şu ki hilenin kalitesine göre ne zamana ban yiceksin? ban yedirmeyen hile yok şuanda piyasada açmak istiyorsan açtığın anda bir zaman sonra ban yediğinde o banı uçuk paralarla kaldıracaksın eğer bilgili değilsen tabi.eğer bilgiliysen kendin kaldırabilirsin cokta zor birşey değil ama birazda olsa bilgi istiyor.

Riaa

Super Member
Konular
22
hesabın boş ise eğlenmek için kullanıyorsan laptop ise ana kartlarının bios sürümü çok zor bulunuyor ondan dolayı laptop kullanıyorsan kullanma hiç bir valorant hilesini hwid ban yersin kaldıramazsın, ancak bilgisayarın masaüstü ise ana kartı bilindik markalar ise benim bilgim dahilinde olsaydı ben olsam kullanırdım ama tabi ki gün sonun da tercih senin.

emirhanbsal1

Super Member
Konular
20
hesabın boş ise eğlenmek için kullanıyorsan laptop ise ana kartlarının bios sürümü çok zor bulunuyor ondan dolayı laptop kullanıyorsan kullanma hiç bir valorant hilesini hwid ban yersin kaldıramazsın, ancak bilgisayarın masaüstü ise ana kartı bilindik markalar ise benim bilgim dahilinde olsaydı ben olsam kullanırdım ama tabi ki gün sonun da tercih senin.
valorant direkt hwid banmı atıyor?

username112

Super Member
Konular
7
Valoranttan hwid ban yiyosun direkt ama spoofer ile hwid banı etkisiz hale getirebiliyorsun.

username112

Super Member
Konular
7
RC UI Loaderda var. Şunu unutma ama her hile muhakkak ban yedirtir. ha bir gün sonra ha bir ay sonra ha bir yıl sonra. hileyi legit (fark ettirmeden) kullanmana ve hile kalitesine bağlı.