hıle acınca rc loaderı kapanıo oto zaatenrc kapatıyımmı ondan sonra
f7 ye basın diyor basıyorum bip diyor arka panel kapanıyor,hıle acınca rc loaderı kapanıo oto zaaten
tamam f1 basıp menuden ayarlarını yap sonra f1 bas bıttıf7 ye basın diyor basıyorum bip diyor arka panel kapanıyor,
bu seferde f 1 e basıncsa bişey olmuyor hocam kusura bama seninde vaktini alıyorumtamam f1 basıp menuden ayarlarını yap sonra f1 bas bıttı
AIO yuklumu pc debu seferde f 1 e basıncsa bişey olmuyor hocam kusura bama seninde vaktini alıyorum
o nedir hocamAIO yuklumu pc de
Tam hatırlamıyorum ama fov 3 smooth da 70 perde kullanabilirsin, RealUI açıp Valorant Cheat başlat cmd benzer bir ekran çıkacak karşına Valorant waiting yazısını bekle yazı çıktıktan sonra valorantı başlat oyuna girdiğinde otomatik realui kapanacaktır oyundan çıkmadan oyun icindeyken loaderi calistirma yoksa yasaklama alırsın, takıldığın yer olursa sorabilirsinizAim botun legit şekilde ayarlayacağım seklide tarif edermisin rica etsem
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
Birde rc kapali olsun diyorlar oyunu acinca hileyi nasil aktif edicem
f1 e basıyorumn hiçbirşey olmuyor hocamTam hatırlamıyorum ama fov 3 smooth da 70 perde kullanabilirsin, RealUI açıp Valorant Cheat başlat cmd benzer bir ekran çıkacak karşına Valorant waiting yazısını bekle yazı çıktıktan sonra valorantı başlat oyuna girdiğinde otomatik realui kapanacaktır oyundan çıkmadan oyun icindeyken loaderi calistirma yoksa yasaklama alırsın, takıldığın yer olursa sorabilirsiniz
dediklerinin hepsini yaptım oluuor ama f1 e basıuyorum gelmiyor panelf1 e basıyorumn hiçbirşey olmuyor hocam