Valorant Aim Bot

toxit

Active Member
Konular
4
Arkadaşlar selam valorant aim bot hilesini çalıştırdım açıldı aktif şuan fakat ama hile işe yaramıyor deninlen her şeyi yaptım programları kurdum tam ekran pencerili yaptım rengi mor yaptım hiledende moru seçtim fakat bir şey değişmedi yardımcı olursanız sevinirim .

Txple

Member
the same thing happens to me they need to make a new one just wait and keep asking tell in the discord server

LostCasper

Legend Member
Konular
107
LGHUB(indir) ve Vscredict(indir) yüklemeniz gerekiyor. Bunları kurduktan sonra hileyi tekrar açın ve oyuna girin.
Bunları kurduğunuzda artık hileyi çalıştırırken sorun yaşamazsınız.
Bu arada Ekran çözünürlüğünüz 1920x1080 olmalıdır. Aksi taktirde hile çok saçma sapan bir şekilde çalışır.

toxit

Active Member
Konular
4
LGHUB(indir) ve Vscredict(indir) yüklemeniz gerekiyor. Bunları kurduktan sonra hileyi tekrar açın ve oyuna girin.
Bunları kurduğunuzda artık hileyi çalıştırırken sorun yaşamazsınız.
Bu arada Ekran çözünürlüğünüz 1920x1080 olmalıdır. Aksi taktirde hile çok saçma sapan bir şekilde çalışır.
Her ikisinide indirdim ekran çözünürlüğüm 1920X1080 fakat genede çalışmıyor

Wisyon27

Super Member
Konular
13
Valorantin eskiden rc tarafindan yapılmış olan sadece aim bot özelliği vardı bir sure sorunsuz ve mikemmel olarak devam ettim fakat kendim dozunu baya kacirdim aim.hızını falan yukselttiğimde ban yemiştim.tavsiyem beli etmeden oynaman