valorant ban suresi

viao

Confirmed Memb.
Konular
46
arkadaslar merhaba valoranta hıle acıp ban yersem dırek anakart banın mı atar yoksa sadece hesasp mı banlanır ?

TheBasrol

Ultra Member
Konular
13
direk donanım banı atar knk

kaladartk

Ultra Member
Konular
13
hesap banı da donanım banıda yiyebilirsin hesap banı yersen o ban kalkmıyor donanım banında süreli oluyor ilk ban 4 ay sonra süresi artıyor

MoNaeto122

Ultra Member
Konular
30
hesap banı da donanım banıda yiyebilirsin hesap banı yersen o ban kalkmıyor donanım banında süreli oluyor ilk ban 4 ay sonra süresi artıyor
deneyimimden konuşiyim ben 4 tane yedim halendaha 4 ay veriyor hiç süre uzadığını görmedim

aaTyskes

Super Member
Konular
6
arkadaslar merhaba valoranta hıle acıp ban yersem dırek anakart banın mı atar yoksa sadece hesasp mı banlanır ?
akıllanmayıp her donanım banım bittiğinde hep hile açtım hepte 3-4 aylık yedim - valo sadece hesap banı atan bir oyun değil kısaca

ByLion

Ultra Member
Konular
89
hwid ban yersin oynadığın hesap ve önceden giriş yaptığın hesaplarda ban yer ban süresi 3 ay ellersen yükleyip girmeye çalışırsan hep delay ban yiyorsun 6 aya kadar çıkıyor süre

kaladartk

Ultra Member
Konular
13
hwid ban yersin oynadığın hesap ve önceden giriş yaptığın hesaplarda ban yer ban süresi 3 ay ellersen yükleyip girmeye çalışırsan hep delay ban yiyorsun 6 aya kadar çıkıyor süre

sycth

Ultra Member
Konular
12
To solve HWID ban, you need to change whole of information in motherboard using some software. and use some spoofer to extra protection.(i'm using Spoofy)