Valorant Cheat kullanım süresi hakkında

jusqi

Moderator
Konular
5
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere cheat yeniden güncellendi aktif olarak legit oynayan arkadaşlar var mı? Kaç maç kullandılar ve hâlâ yasaklama almadılar bilgi verebilirler mi? Ben kendi tecrübemi paylaşıyorum 8-9 maç attım sanırım ve bunların Max 2 maçında biraz fazla vurup hile mi acaba şüphesini düşürmüş olabilirim o da 10 report eder 10 rep e alarm bota düşeceğini düşünmüyorum ve ban yedim. Acaba gerçekten vanguard dan kaçış yok mu yoksa bizler mi birşeyi yanlış yapıyoruz.

Bruxa

Confirmed Memb.
Konular
3
3-4 ay kadar ahk kullanmistim ban yemeden, ama bugün maalesef hileden yine tespit edildim, spooferim var ama undeceted olabileceğini düşünmüştüm hilenin. Sanırım her türlü hileden yasaklama alıyoruz
knk spooferi nerden temin edebiliriz acaba
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar vanguard o kadarda sağlam değil hile kullandım zamanında yaklaşık 3 gün esp vardı o zamanlar hesabı gümüşten elmas 1 e çektim 13 win ardıardına aldım sonra ban yemedim 6 8 9 ay geçti 1 sene oldu yemedim :D yemeyen yemeyebiliyor bence
spooferin varmı knk

clarity

Super Member
Konular
8
3-4 ay kadar ahk kullanmistim ban yemeden, ama bugün maalesef hileden yine tespit edildim, spooferim var ama undeceted olabileceğini düşünmüştüm hilenin. Sanırım her türlü hileden yasaklama alıyoruz
Spooferini nerden aldın yazabilirmisin acaba