percycarrow
Confirmed Memb.
- Konular
- 6
Valorant da HWID Spoofer Kullanırsak ve yeniden tespit edilirsek Ban süremiz uzarmı
Yok şöyle demek istedim şuan zaten HWID banlıyım hiçbir şekilde oynayamıyorum Mayıs 15'e kadar ban sürem varİlk hile den 3 ay uzaklaştırma alıyorsunuz sonraki hilelerin tamamı hwid olarak atılıyor yani süresiz. Hwid spoofer kullanıp yeni hesap açıp oynaya bilirsiniz.
Hwid önce ana kartınız sonrada diğer pc birleşenlerinin seri no değiştiği için hiçbir sorun oluşmaz.Yok şöyle demek istedim şuan zaten HWID banlıyım hiçbir şekilde oynayamıyorum Mayıs 15'e kadar ban sürem var
bu süre bitmeden spoofer kullanıp oyuna girsem sonradan tespit edilse banlı olduğum ban sürem uzarmı
Spoofer kullanıp yeni hesap açıp devam edebilirsiniz.Hwid önce ana kartınız sonrada diğer pc birleşenlerinin seri no değiştiği için hiçbir sorun oluşmaz.
Daha valo da hile açmam zaten mümkünatı yok geceleri valo maçları izleyerek ağlayacak duruma geldim o kadar oynayasım varyok kanka 3 ay ban yiyorsun sonrası için sınırsız fakat hwid bilgisiyar ana kart vs şeylerini banladığı için bir şey değiştirmiyor yani farkedilse de farketmicek durum
Ben de paraya kıyıp alacağım fakat parayı verip aldıktan sonra dolandırılmaktan ve ya tekrar HWID banım tespit edilirse diye korkum varfree spoofer var mı :/ bana da lazim