Valorant Hesap Aldım Dolandirildim

Woozie

Confirmed Memb.
Konular
5
Valorantta 1100 liraya bir hesap aldım. Hesabın e postasını kendi ustume aldim ve şifresini degistim ama hesabı aldıktan 1 gün sonra hesabın gmaili geri alındı ve şifresi degistirildi. Adama yazdım fakat adam hesabı kendisinin calmadigini soyluyor ne yapabilirim?

KIRITQ

Member
Hesap satışları zaten illegal kendi kendine yazık etmişsin git bir bardak soğuk su iç
hesabın ilk orjinal e-postası onda olduğu için rahatlıkla geri alabilir hesap satışlarından uzak durun!

HackedByUser

Super Member
Konular
22
dava açmaktan başka hiçbir şansın yok adliyeye git ama uzun sürüyor haberin olsun 8 ay gibi bir süre

Cihanak01

Confirmed Memb.
Konular
9
mailli hesap almak pişmanlıktır. Pasif hesaplar ile ucuza oynamak krallıktır. İhtiyacın olursa yaz. Dc:Cihaaaaan

TAHABGX

Legend Member
Konular
108
1. Öncelikle hesabını geri alabilmek için Valorant'ın destek ekibi ile iletişime geç. Hesabını durumunu detaylıca açıklayarak yardım iste.

2. Hesabını geri almak için kullanabileceğin belgeler veya bilgiler varsa bu bilgileri Valorant destek ekibiyle paylaş.

3. Aynı zamanda hesabını çalındığını Gmail destek ekibine de bildir. Güvenlik adımlarını takip ederek hesabını güvende tutmaya çalış.

4. Dolandırıldığınızı belirtmek ve yaşadığınız durumu Valorant'ın resmi forumlarında veya sosyal medya hesaplarında paylaşarak diğer oyuncuları uyarabilirsiniz.

5. Benzer bir durumu tekrar yaşamamak için hesap alım-satım işlemlerinde dikkatli ol, güvenilir kaynaklardan hesap satın almayı tercih edmelisin.

6. Dolandırıcılık durumunu kayıt altına alarak gerektiğinde ilgili mercilere başvurabilirsin.
😁

halit2121

Confirmed Memb.
Konular
1
valorantta hesap satın almak yasak biliyorsundur umarım büyük ihtimalle onlar tespit edip hesabı silmişlerdir

Sawi

Ultra Member
Konular
17
Geçmiş olsun büyük ihtimal hesabı geri alamazsın davada açabileceğini sanmıyorum çünkü valorantda hesap alım satımı yasak bir şey

Cartlx

Confirmed Memb.
Konular
1
Kanka benimde takas diye hesabım çalındı tüm bilgileri biliyorum ama desteğe de mesaj atıyorum olmuyor geçmiş olsun Allah kolaylık versin