Valorant Hile Mavi Ekran Hatası

archeaux

Super Member
Konular
11
Merhaba, valorant cheatte mavi ekran alıyorum hemen geçiyor oyuna giriyorum ama afk kalma cezası aldım bu sebeple.
Genel olarak dikkatimi çeken windows defenderın kapalıyken kendi kendine açılması bu esnada da kısa süre içinde mavi ekran vermesi.
Daha önce yazayıp çözmüş olan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim.
Mesaj kasmak için konuyu kirletmezseniz sevinirim.

Noober

Ultra Member
Konular
6
Bunun windows defenderla alakası yok kekle alakalı bir durum 2. 3. Maçında falan bazen mavi ekran veriyor bazen vermiyor bir çözümü yok maalesef

archeaux

Super Member
Konular
11
Bunun windows defenderla alakası yok kekle alakalı bir durum 2. 3. Maçında falan bazen mavi ekran veriyor bazen vermiyor bir çözümü yok maalesef
hemen maça girersem afktan dolayı ceza yer miyim bikaç gün girememe gibi? Bi kere girmem uzun sürdü ceza yedim.

Noober

Ultra Member
Konular
6
hemen maça girersem afktan dolayı ceza yer miyim bikaç gün girememe gibi? Bi kere girmem uzun sürdü ceza yedim.
O raund bitmeden maça girmelisin mesela raund başladı maç 5-3 sen mavi ekran yedin o raund bitmeden yani maç 6-3 veya 5-4 olmadan girersen yemezsin ama geç girersen yersin bu sürekli olursa 7 gün oyundan tamamen uzaklaştırılıyorsun daha bugün 7 gün uzaklaştırıldım

archeaux

Super Member
Konular
11
O raund bitmeden maça girmelisin mesela raund başladı maç 5-3 sen mavi ekran yedin o raund bitmeden yani maç 6-3 veya 5-4 olmadan girersen yemezsin ama geç girersen yersin bu sürekli olursa 7 gün oyundan tamamen uzaklaştırılıyorsun daha bugün 7 gün uzaklaştırıldım
aslında şuan hilede en büyük problem mavi ekran sorunu keşke çözülse 7 gün az bir süre değil insan oyundan soğur

Noober

Ultra Member
Konular
6
aslında şuan hilede en büyük problem mavi ekran sorunu keşke çözülse 7 gün az bir süre değil insan oyundan soğur
Yeni hesap aç yedi günde onu kas ben öyle yapıyorum hocam en mantıklısı bu ama ban yerseniz riota ticket açın açma ihtimalleri var benim banımı bir kere açtılar o şekilde ikinciye açmadılar