valorant hilesi çalışmıyor

rootskn

𝓒̧𝓪𝔂𝓵𝓪𝓴 𝓭𝓮𝓰̆𝓲𝓵𝓲𝔃, 𝓭𝓪𝓱𝓪 𝔂𝓮𝓷𝓲
Ultra Member
Konular
67
valorant hilesi çalışmıyor pencereli tam ekran modu windows güvenligi kapalı halde f1 basıyorum çalışmıyor

HamzaAYT17

Super Member
Konular
1
Defender control indir ve tamamen sil ayrıca winver sürümünü rica etsem? Ve hileyi önce açıp oyuna gir
ben def control kulanıyorum fakat aynı hatayı veriyor. hileyi realui den açıyorum valorant bekleniyor diyor oyuna giriyorum f7 diyorum bip sesi geliyor sonrasında f1 de dahil tüm tuşlara bassam da birşey çıkmıyor (windows 10 pro 22h2)

Lady Darknes

swansizz
Reseller
Konular
89
Web sitesi
github.com
ben def control kulanıyorum fakat aynı hatayı veriyor. hileyi realui den açıyorum valorant bekleniyor diyor oyuna giriyorum f7 diyorum bip sesi geliyor sonrasında f1 de dahil tüm tuşlara bassam da birşey çıkmıyor (windows 10 pro 22h2)
Tam pencereli ekran olduğuma eminmiyiz?
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Hileyi açıp oyuna girin ardından menüdeyken cmd dönüp f7 basın tam pencereli ekrana alın menü gelecektir