valorant hwid anakart

Eq1NoW

-.....-
Super Member
valorantta hileden dolayı van 152 alıyorum anakartı direkt olarak değiştirsem bu donanım banından kurtulabilir miyim yada van152 geçer mi? bilgisi olmayanlar yorum yapmasın

Çözüm İçin:

1. Anakartı değiştirin.
  2. Yeni bir SSD/HDD kullanmayı düşünün (format atmak yeterli olmayabilir).
  3. Ağ adaptörü veya MAC adresinizi değiştirin/spoof edin.
Kısaca, yalnızca anakart değişimi büyük ölçüde yardımcı olabilir ama diğer bileşenler kontrol edildiği için ek önlemler gerekebilir.

leonas2000

Active Member
Konular
3

Çözüm İçin:

1. Anakartı değiştirin.
  2. Yeni bir SSD/HDD kullanmayı düşünün (format atmak yeterli olmayabilir).
  3. Ağ adaptörü veya MAC adresinizi değiştirin/spoof edin.
Kısaca, yalnızca anakart değişimi büyük ölçüde yardımcı olabilir ama diğer bileşenler kontrol edildiği için ek önlemler gerekebilir.
spoof önerisi yapabilir misin?

Lenard1212

Active Member
bulduğun spooferlerin yorumlarına falan bakmadna fayda var unutma

eren03

Active Member
hwid sadece anakarta atılmaz hwid cpu anakart ssd ram serilnumber vs vs çekebildiği herşeye ban atar anakart değiştirmek yerine bios update yap format at ve güvenilir biryerden spofffer al min 500 max 1kya daha ucuza çözebilirsin

akelsmh

Member
valorantta hileden dolayı van 152 alıyorum anakartı direkt olarak değiştirsem bu donanım banından kurtulabilir miyim yada van152 geçer mi? bilgisi olmayanlar yorum yapmasın
hayır kurtulamazsın banı neye attığını bilemezsin herşeye atabilir ana karta ekran kartına işlemcine ramına hepsine atabilir sadece 1 ini değiştirmekle işe yaramaz bende denedim anakart değiştim hala kalkmadı sonradan öğrendim

Tokibtw

Active Member
spoofer secenek 4 ay beklemekte secenek sana kalmis parali hile alicaksan tempspooferlara dikkat et

TSKTEYMEN04

OG_Fury
Super Member
kurtulamazsın kardeşim ban zaten 1 4 ay arası sürüyor otomotik kalkıyor sonrasında

sgsensey

Active Member
geçme ihtimali var ama ban işlemci ram ve ssd ye de işlediyse geçmiş olsun