Valorant spoofer Lazım (Nvidia)

bedirhankral

Active Member
Konular
1
bildiğiniz ücretsiz spoofer yada hwid ban açtırmak için yapmam gereken birşey varsa yazarsanız sevinirim hile bile açmamama rağmen ban yedim Çok acil gerekli Forumda Nvidia ile ilgili valorant spoofer göremedim o yüzden bu konuyu açtım. Cevaplarsanız Sevinirim.

kryakncc14

Ultra Member
Konular
2
nvidia diye bir anakart yoktur anakartınızı öğrenip daha sonra yardım isteyebilirsiniz.

bedirhankral

Active Member
Konular
1
nvidia diye bir anakart yoktur anakartınızı öğrenip daha sonra yardım isteyebilirsiniz.
hocam öğrendim ama bu nasıl birşey bi size yazayım belki bilirsiniz B450M-A PRO MAX (MS-7C52) diyor modelde
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

msi markası olarak gözüküyor rahatça spoofer bulabilirmiyim ? yada hwidi bir şekilde açtırabilirmiyim

kryakncc14

Ultra Member
Konular
2
free spooferların çoğu çalışmıyor veya pcne zarar veriyor free spooferların çoğunu önermem.

antilag

Ultra Member
Konular
5
1. Nvidia anakart markası değil ekran kartı markasıdır
2. Bedava spoofer kolay kolay bulamazsın bulsan bile çalışmazlar, bunun yerine manuel spoof yapabilirsin anakartının modeline göre değişir bu internette araştırırsan rahatlıkla bulabilirsin ama anakartının brick yeme ihtimalini de göz önünde bulundurarak yapmalısın bunu.

kryakncc14

Ultra Member
Konular
2
format+bios update+mac değiştirme+amidewin yaparsan banının kalkacağını düşünüyorum.