S SuchaLove Active Member Katılım 25 Nis 2023 Konular 1 Mesajlar 13 Tepkime puanı 0 17 Şub 2026 #1 trigger botu çalıştırdıktan sonra oyuna giriyorum kayıt defterinden açıyorum ama alt tuşuna ne kadar basarsam basayım çalışmıyor ne yapabilirim
trigger botu çalıştırdıktan sonra oyuna giriyorum kayıt defterinden açıyorum ama alt tuşuna ne kadar basarsam basayım çalışmıyor ne yapabilirim
Victory23 Confirmed Memb. Katılım 28 Mar 2023 Konular 6 Mesajlar 85 Tepkime puanı 47 17 Şub 2026 #2 hilenin söylediği ayarları yaptıysan alt a basılı tut olması lazım Oyla 0 Downvote
S SuchaLove Active Member Katılım 25 Nis 2023 Konular 1 Mesajlar 13 Tepkime puanı 0 17 Şub 2026 #3 Victory23' Alıntı: hilenin söylediği ayarları yaptıysan alt a basılı tut olması lazım Genişletmek için tıkla ... ne ayarı bi ayar görmedim yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerekiyor Oyla 0 Downvote
Victory23' Alıntı: hilenin söylediği ayarları yaptıysan alt a basılı tut olması lazım Genişletmek için tıkla ... ne ayarı bi ayar görmedim yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerekiyor
jusqi Moderator Katılım 6 Ara 2022 Konular 5 Mesajlar 1,934 Çözümler 298 Tepkime puanı 2,557 17 Şub 2026 #4 çözünürlüğü masaüstü çözünürlüğünüz ile aynı kullanın ve tam ekran pencereli yapın Oyla 0 Downvote
S SuchaLove Active Member Katılım 25 Nis 2023 Konular 1 Mesajlar 13 Tepkime puanı 0 17 Şub 2026 #5 jusqi' Alıntı: çözünürlüğü masaüstü çözünürlüğünüz ile aynı kullanın ve tam ekran pencereli yapın Genişletmek için tıkla ... ustam şimdi hiç açamıyorum başlatıldı diyip kayboluyor ekrandan Oyla 0 Downvote
jusqi' Alıntı: çözünürlüğü masaüstü çözünürlüğünüz ile aynı kullanın ve tam ekran pencereli yapın Genişletmek için tıkla ... ustam şimdi hiç açamıyorum başlatıldı diyip kayboluyor ekrandan
S SuchaLove Active Member Katılım 25 Nis 2023 Konular 1 Mesajlar 13 Tepkime puanı 0 17 Şub 2026 #6 jusqi' Alıntı: çözünürlüğü masaüstü çözünürlüğünüz ile aynı kullanın ve tam ekran pencereli yapın Genişletmek için tıkla ... açtım hileyi şaunda dediklerinizi de yaptım ama hala çalışmyıyor not defterinde gözüküyor ama çalışmıyor Oyla 0 Downvote
jusqi' Alıntı: çözünürlüğü masaüstü çözünürlüğünüz ile aynı kullanın ve tam ekran pencereli yapın Genişletmek için tıkla ... açtım hileyi şaunda dediklerinizi de yaptım ama hala çalışmyıyor not defterinde gözüküyor ama çalışmıyor
Osderda >..... Admin Katılım 19 Eyl 2019 Konular 50 Mesajlar 3,365 Çözümler 842 Tepkime puanı 7,389 Konum X399+WF3 Kadıköy, İstanbul Web sitesi osderdadev.com 18 Şub 2026 #7 Renk ayarı aynı olmalı, crossunuzun büyüklüğ opaklığı şekline kadar tespiti engeller. Oyla 0 Downvote
S SuchaLove Active Member Katılım 25 Nis 2023 Konular 1 Mesajlar 13 Tepkime puanı 0 18 Şub 2026 #8 Osderda' Alıntı: Renk ayarı aynı olmalı, crossunuzun büyüklüğ opaklığı şekline kadar tespiti engeller. Genişletmek için tıkla ... Osderda' Alıntı: Renk ayarı aynı olmalı, crossunuzun büyüklüğ opaklığı şekline kadar tespiti engeller. Genişletmek için tıkla ... kusura bakmayın anlayamadım yani nasıl neyi neye yazacağımı bilmiyorum hangi ayarı nereye yazacağım Oyla 0 Downvote
Osderda' Alıntı: Renk ayarı aynı olmalı, crossunuzun büyüklüğ opaklığı şekline kadar tespiti engeller. Genişletmek için tıkla ... Osderda' Alıntı: Renk ayarı aynı olmalı, crossunuzun büyüklüğ opaklığı şekline kadar tespiti engeller. Genişletmek için tıkla ... kusura bakmayın anlayamadım yani nasıl neyi neye yazacağımı bilmiyorum hangi ayarı nereye yazacağım
A annen5562 Active Member Katılım 20 Şub 2026 Mesajlar 11 Tepkime puanı 0 20 Şub 2026 #9 Herhalde bir çember içerisindeki insanları silah sıktığında öldürüyorsun Oyla 0 Downvote
C cakantugay20 Ultra Member Katılım 6 Şub 2026 Mesajlar 307 Tepkime puanı 1 20 Şub 2026 #10 SuchaLove' Alıntı: trigger botu çalıştırdıktan sonra oyuna giriyorum kayıt defterinden açıyorum ama alt tuşuna ne kadar basarsam basayım çalışmıyor ne yapabilirim Genişletmek için tıkla ... hala aynı sorun devam ediyormu Oyla 0 Downvote
SuchaLove' Alıntı: trigger botu çalıştırdıktan sonra oyuna giriyorum kayıt defterinden açıyorum ama alt tuşuna ne kadar basarsam basayım çalışmıyor ne yapabilirim Genişletmek için tıkla ... hala aynı sorun devam ediyormu