onu demiyorum yeni üyelerde kullanabilsetrigger zaten ücretsiz bir hile?
Özel olarak kodlanmıştır herhangi bir ban konusu mümkün değildir.
onu demiyorum yeni üyelerde kullanabilsetrigger zaten ücretsiz bir hile?
Özel olarak kodlanmıştır herhangi bir ban konusu mümkün değildir.
10 mesaj gerekiyor sadeceonu demiyorum yeni üyelerde kullanabilse
Her yeni gelen üye hileyi kullanırsa foruma emek veren, forumda vakit geçiren üyelere haksızlık olur. Hile daha çabuk kullanılamaz hâle gelir. Bu sebeple hileler ranklara özel gruplara ayrılıyor ve forumda vakit geçiren üyeler kullanabiliyor, iyi forumlar.onu demiyorum yeni üyelerde kullanabilse
Hocam hilede report yemeden ban yemeyiz değilmi deniyeceğimde korkuyorum birazHer yeni gelen üye hileyi kullanırsa foruma emek veren, forumda vakit geçiren üyelere haksızlık olur. Hile daha çabuk kullanılamaz hâle gelir. Bu sebeple hileler ranklara özel gruplara ayrılıyor ve forumda vakit geçiren üyeler kullanabiliyor, iyi forumlar.
peki o zaman diğer hileler neden memberHer yeni gelen üye hileyi kullanırsa foruma emek veren, forumda vakit geçiren üyelere haksızlık olur. Hile daha çabuk kullanılamaz hâle gelir. Bu sebeple hileler ranklara özel gruplara ayrılıyor ve forumda vakit geçiren üyeler kullanabiliyor, iyi forumlar.
Diğer oyunların hilelerini piyasada bolca bulabilirsin fakat Valorant hilesi aynı zamanda UD olan bir hile bulmak zorpeki o zaman diğer hileler neden member
Az talep, düşük rank gereksinimi.peki o zaman diğer hileler neden member
Hayır, rapor almadıkça incelemeye düşmeyeceğinden manuel ban harici ban almazsın. İyi forumlar.Hocam hilede report yemeden ban yemeyiz değilmi deniyeceğimde korkuyorum biraz
14 Aralıktan beri Valo h!lesini kullanıyorum, main hesabımda ve diğer 3 hesaplardan dereceli kastım şimdiye kadar bir sıkıntı olmadı, olmayacakta. Fazla kill almayarak oynayabilirsin, göze batma gerekirse maçı kaybet -20 RR gider, diğer maçlarda geri toplarsınadam belirlenmiyor dedi hile sadece report yemeyin dedi bende ona göre kullanacağım bakalım main de ban yiyecek miyiz