Valorant van152

31tuna52

Super Member
Konular
11
Arkadaşlar van152nin hwid ban oldugunu biliyorum bunun açılması için spoofer gerektiğinide biliyorum fakat bir sorum var
bazı forumlarda ve bu forumda bazı arkadaşlar bu banın 3 ay sonra açılacağını söylüyor peki doğrumu yani bu ban açılıcakmı ?
hileyi 3 haftadır kullanıyordum ilk hesabım perma yedi sonra hwid yedim
Yani size sorum bu ban ne zaman kalkar

Selyk

Prince Of Darkness
Moderator
Konular
81
knkm denedim ama hangi konuda açıcam onuda söylermisin hesap desteğe giriyorum otomatikmen hesap kurtarmaya atıyor link atabilirmisin peki
Tıkla hocam şu siteye gidin sağ üsten hesabınız girin üste bilet gönder var tıklayın oradan Bireysel Askıya Alınma seçin devamını yapa bileceğinizi düşünüyorum

YNx_Kio

Confirmed Memb.
Konular
3
Teknik Sorun
Tm yazmanıza gerek yok bileti atıyorum teşekkürler ilgilendiğiniz için
Bence Teknik Sorun Demelisin. Onlar Vay yanlış yere açmışsın falan gibisinden demiyorlar. Genelde hepsi yardımcı oluyor. Bende hwid yedim açtırdım. Ama birazcık mağdur gibi davran. Ve yaratıcı ol. Ben geçen ay yedim. Bir ay sonrasına kadar bekle şu tarihte girebilirsiniz dedi. Ve öylede oldu.

31tuna52

Super Member
Konular
11
Tıkla hocam şu siteye gidin sağ üsten hesabınız girin üste bilet gönder var tıklayın oradan Bireysel Askıya Alınma seçin devamını yapa bileceğinizi düşünüyorum
eyv reis buldum teşekkürler
Teknik Sorun

Bence Teknik Sorun Demelisin. Onlar Vay yanlış yere açmışsın falan gibisinden demiyorlar. Genelde hepsi yardımcı oluyor. Bende hwid yedim açtırdım. Ama birazcık mağdur gibi davran. Ve yaratıcı ol. Ben geçen ay yedim. Bir ay sonrasına kadar bekle şu tarihte girebilirsiniz dedi. Ve öylede oldu.
Mesela nasıl davrandıgını söyleyebilirmisin bahanelerini felan yardımcı olabilir çalarım seninkinden biraz