Valorantta 2.kez haksız ban :)

mamesakinol

Benim dünyam uyuştu bak, Seninki dönüyor mu?
Super Member
Konular
22
ilk banım 11 aylık hesabıma atılmıştı ne yaptım ne ettim açtıramadım ondan sonra 1-2hafta hile ile giriyordum anlık ban yiyordum ama umrumda olmuyordu bugün yeni hesap açtım 0'dan başlicam dedim.. hesap 9 seviye oldu ve tata ban yedim.. ne alaka abi anlamıyorum hile yok vb birşey yok ama ban yiyorum bıktım cidden ya. sizce ne yapmam gerekiyor? sürekli böyle olmasın ya

sh1eda

Super Member
Konular
4
oyunu oynarken herhangi cr4ck bir programın arkada açık olmadığından ve pcnin tamamen temiz olduğundan emin ol eğer sorun devam ederse temiz bir format at
ayrıca destek banları takmıyor ben denemeyi uzun zaman önce bıraktım aynılarını yaşadım geçmiş olsun

lerzedar

Super Member
Konular
4
Hwid banı yemişin kanka spoofer kullanman gerekiyor detaylı bilgiler formda var bir göz atmanı tavsiye ederim

samet1907tr

Confirmed Memb.
bende cracklı dosya ındırdıgım ıcın ban yedım valorantla hıc bır alakası yoktu anlamadım ama buyuk ıhtımalle ondan dolayı yedım

mamesakinol

Super Member
Konular
22
oyunu oynarken herhangi kırek bir programın arkada açık olmadığından ve pcnin tamamen temiz olduğundan emin ol eğer sorun devam ederse temiz bir format at
ayrıca destek banları takmıyor ben denemeyi uzun zaman önce bıraktım aynılarını yaşadım geçmiş olsun
İnternet Cafeden Oynadığım İçin Öyle Bir Şansım Yok Maalesef Ama Yinede Teşşekürler Bilgi İçin.
Hwid banı yemişin kanka spoofer kullanman gerekiyor detaylı bilgiler formda var bir göz atmanı tavsiye ederim
bir kontrol ederim şimdi teşşekürler dostumç

THE_AVENGER

Super Member
Konular
12
Hwid banı yemişin kanka spoofer kullanman gerekiyor bu sitedeki spoofer valo için geçerli değil ücretli spooferlerı kullamanı tavsiye ederim yoksa sorun çıkarabilir yada format atman lazım diye biliyorum

mamesakinol

Super Member
Konular
22
Hwid banı yemişin kanka spoofer kullanman gerekiyor bu sitedeki spoofer valo için geçerli değil ücretli spooferlerı kullamanı tavsiye ederim yoksa sorun çıkarabilir yada format atman lazım diye biliyorum
spoofer hakkında bilgim hiç yok internet cafede oynuyorum oyunu server sistemli cafe spoofer dediğimiz olayı yapsam kalıcı olur mu?